Asia Express

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Oana și Bianca au câștigat cursa pentru "ultima șansă", dar au strârnit revolta tuturor: "Ajungi prima și îi înjuri pe toți? Cine te-a pus să vii în concurs?"

 
+2 click pentru
galerie

Ultima probă în cursa pentru "ultima șansă", noutatea supremă în sezonul 2 "Asia Express" a fost câștigată de echipa Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana, cea care a ajuns prima la destinația finală. 

Fetele scapă astfel de posibilitatea de a fi eliminate, însă apariția lor îi lasă fără cuvinte pe toți ceilalți concurenți, care au așteptat cele trei echipe la destinație. Motivul? Bianca Drăgușanu și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca acasă, însă ceva a determinat-o să facă orice pentru a câștiga această probă. 

Însă deranjul cel mai mare s-a produs atunci când Bianca și-a făcut "intrarea" înjurând, lucru care l-a enervat la culme pe CRBL. "Vii și înjuri toate echipele. Nici măcar nu ne cunoaștem foarte bine. Cine te-a pus să vii la Asia Express", a comentat cel care face echipă cu Oase.

Una peste alta, echipa Bianca și Oana scapă de posibilitatea de eliminare.  Totul depinde de culoarea elefantului din cutia securizată. Roșu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasați să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI