Antena Căutare

Oana și Bianca au câștigat cursa pentru "ultima șansă", dar au strârnit revolta tuturor: "Ajungi prima și îi înjuri pe toți? Cine te-a pus să vii în concurs?"

Ultima probă în cursa pentru "ultima șansă", noutatea supremă în sezonul 2 "Asia Express" a fost câștigată de echipa Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana, cea care a ajuns prima la destinația finală.

Ultima probă în cursa pentru "ultima șansă", noutatea supremă în sezonul 2 "Asia Express" a fost câștigată de echipa Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana, cea care a ajuns prima la destinația finală.

Fetele scapă astfel de posibilitatea de a fi eliminate, însă apariția lor îi lasă fără cuvinte pe toți ceilalți concurenți, care au așteptat cele trei echipe la destinație. Motivul? Bianca Drăgușanu și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca acasă, însă ceva a determinat-o să facă orice pentru a câștiga această probă.

Însă deranjul cel mai mare s-a produs atunci când Bianca și-a făcut "intrarea" înjurând, lucru care l-a enervat la culme pe CRBL. "Vii și înjuri toate echipele. Nici măcar nu ne cunoaștem foarte bine. Cine te-a pus să vii la Asia Express", a comentat cel care face echipă cu Oase.

Una peste alta, echipa Bianca și Oana scapă de posibilitatea de eliminare. Totul depinde de culoarea elefantului din cutia securizată. Roșu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasați să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.

Bianca Drăgușanu, îmbrăcată în rochie de mireasă, a făcut autostopul în ploaie. Nunta, ultima probă pentru cele trei ech... Elefantul a fost roșu! Iuliana și Margherita, prima echipă eliminată din sezonul 2 Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x