Asia Express

DIN 10 FEBRUARIE: DUMINICA, LUNI, MARTI

Oana și Bianca au câștigat cursa pentru "ultima șansă", dar au strârnit revolta tuturor: "Ajungi prima și îi înjuri pe toți? Cine te-a pus să vii în concurs?"

 
+2 click pentru
galerie

Ultima probă în cursa pentru "ultima șansă", noutatea supremă în sezonul 2 "Asia Express" a fost câștigată de echipa Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana, cea care a ajuns prima la destinația finală. 

Fetele scapă astfel de posibilitatea de a fi eliminate, însă apariția lor îi lasă fără cuvinte pe toți ceilalți concurenți, care au așteptat cele trei echipe la destinație. Motivul? Bianca Drăgușanu și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca acasă, însă ceva a determinat-o să facă orice pentru a câștiga această probă. 

Însă deranjul cel mai mare s-a produs atunci când Bianca și-a făcut "intrarea" înjurând, lucru care l-a enervat la culme pe CRBL. "Vii și înjuri toate echipele. Nici măcar nu ne cunoaștem foarte bine. Cine te-a pus să vii la Asia Express", a comentat cel care face echipă cu Oase.

Una peste alta, echipa Bianca și Oana scapă de posibilitatea de eliminare.  Totul depinde de culoarea elefantului din cutia securizată. Roșu implică eliminarea imediată, în vreme ce verdele îi ajută pe ultimii clasați să rămână în joc, însă cu un handicap pentru următoarea etapă.

🔴 Urmăreşte Asia Express online 🐘 pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://s.a1.ro/XUFxa5H
Aboneaza-te la AntenaPlay >>> Click aici!

👉Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Vezi cele mai bune momente Asia Express pe YouTube Channel, alaturi de peste 105.000 de prieteni!
Abonează-te si tu la canalul nostru: https://goo.gl/hb7AXK

🔥 Discutam pe facebook Asia Express impreuna cu peste 75.000 de prieteni!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE