Antena Căutare

Primele imagini video din "Asia Express"! Probleme mari cu mâncarea pentru concurenți

Noul sezon Asia Express aduce un plus de adrenalină, iar surprizele vor fi la orice pas! Vedetele au plecat deja şi vor avea parte de mii de kilometri de parcurs, curse de supravieţuire, dar şi de mâncare greu de digerat.

Noul sezon Asia Express aduce un plus de adrenalină, iar surprizele vor fi la orice pas! Vedetele au plecat deja şi vor avea parte de mii de kilometri de parcurs, curse de supravieţuire, dar şi de mâncare greu de digerat. Primele impresii ale vedetelor, după ce au trecut prin primele probe?

"Am gustat caviarul, am băut șampanie, totul e foarte bine, e minunat! Suntem distruști! Ne-am depășit niște limite. Eu, în general, nu cer ajutorul nimănui pentru nimic. Dar azi m-am milogit, deși Teleșpan a excelat în asta, pentru că îl ajută mimica”, a glumit Ana Morodan, cu zâmbetul pe buze, la finalul unei curse ce i-a provocat la foc continuu încă din zorii zilei, pe ea și pe Adrian Teleșpan, cel cu care face echipă la "Asia Express".

Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde, aventură 100%, asta îi așteaptă pe cei 18 concurenți în perioada următoare. Sri Lanka și India vor fi o adevărată provocare, pentru care vor fi nevoiți să își folosească toate resursele în cel mai nou sezon „Asia Express”, la Antena 1.

„Asia Express”. Adrian Teleșpan, Ana Morodan, Cosmin Seleși și Serban Copoț, primele impresii despre aventură. „Nu am tr... Primele imagini din sezonul 2 "Asia Express"! Paul Ipate și Jojo: "Nu găsim cazare, oare unde o să dormim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x