Antena Căutare

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor: „Nu mai puteam să respir!”

După proba cu baloanele cu apă, la care Anca Țurcașiu și Andreea Samson au rămas printre ultimele echipe, actrița a cedat.

Galerie
După proba cu baloanele cu apă, la care Anca Țurcașiu și Andreea Samson au rămas printre ultimele echipe, actrița a cedat | Antena 1

Oboseala, agitația și dorința de a trece mai repede peste probă și de a porni în cursă, au făcut-o să cedeze pe Anca Țurcașiu.

Imediat ce au reușit să părăsească plaja, vedeta a cerut ajutorul medicilor. În mașină, când era consultată, a început să plângă pentru că se simțea rău și pentru că se considera vinovată pentru acest lucru.

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor: „Nu mai puteam să respir!”

Trei echipe s-au străduit serios să treacă pentru proba cu baloanele de apă, care stabilea ordinea în care concurenții pornesc în cursă.

Cei șase concurenții au făcut cu schimbul, când urcați pe stâlpi, când în fața liniei de pe care trebuiau să îi nimerească pe ceilalți.

A fost epuizant pentru Anca Țurcașiu, care a clasat la finalul jocului. ”Mi-am permis când s-a terminat jocul să pot să chem medicul. Pentru că inima nu reușea să mi se oprească, bătea foarte tare și nu mai puteam să respir. Un fel de atac de panică, ceva. Nu a vrut să îmi spună, dar eu am tras cu codul ochiului. A zis că e tensiunea 14, ca să mă liniștească”, a povestit Anca.

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Cum l-a „răzbunat” Ioana pe Mane. Adi Nartea a avut parte de o lovitură neașteptată

În mașină, în timp ce i se lua tensiunea, ea a cedat și a început să plângă. A mărturisit că se simte vinovată: ”Am avut și o zi atât de proastă, mi-a fost și rău, a fost îngrozitor. Simțeam să sunt la capătul puterilor.”

Mai multe detalii în materialul video de mai sus. Emisiunea integrală se vede în AntenaPlay.

Ce echipe participă la Asia Express sezonul 7. Ei sunt concurenții care au plecat pe Drumul Zeilor

Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Programul de difuzare a emisiunii Asia Express se rezumă la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00, și de luni până miercuri, de la 20.30.

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Cum l-a „răzbunat” Ioana pe Mane. Adi Nartea a avut parte de o lovitură neaște... Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste ce au dat concurenții când își căutau cazare: ”Era ca dintr-un film de g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă
Asia Express, 22 septembrie 2024. Nicolai Tand și Carmen Negoiță, puși în dificultate: Mi-era frică să nu înceapă să plângă Duminica, 22.09.2024, 21:35
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x