Antena Căutare

Asia Express, sezon 7. Ce au găsit concurenții în nucile de cocos. Oana Paraschiv, clipe dificile: „Mă duceam în prăpastie”

Concurenții Asia Express au adunat nuci de cocos din apă, iar apoi au fost nevoiți să le spargă pentru a găsi următorul indiciu din cursă.

Galerie
În ediția de pe 9 septembrie 2024 de Asia Express, concurenții de pe Drumul Zeilor au fost nevoiți să spargă niște nuci de cocos. | Antena 1

În ediția de pe 9 septembrie 2024 de Asia Express, concurenții de pe Drumul Zeilor au fost nevoiți să spargă niște nuci de cocos. Inițial au încercat să le spargă de unii singuri, însă și-au dat seama că au nevoie de ajutor, deoarece erau lipite, așa că au apelat la localnicii care au venit cu macete.

„Hai să le spargem, gogule! Le dau de zid! Le dau de pereți!”, a spus Cosmin Vîjeu, care în cele din urmă a apelat la localnici.

Indiciul cu locul unde concurenții urmau să ajungă se afla scris pe bilețele, în eprubetele din interiorul nucilor de cocos.

„Înăuntrul sâmburelui era o sticluță cu un nume”, a explicat Andreea Samson.

„Nu mai pot!”. Ce au găsit concurenții Asia Express în nucile de cocos colectate din apă. Oana Paraschiv, clipe dificile la misiune: „Mai contau nucile alea când eu mă duceam de-a valma în prăpastie?

Oana Paraschiv, care ducea în brațe nucile de cocos i-a ceurt la un moment dat lui Mihai Găinușă să se oprească la umbră. Obosită și ținând ghiozdanul greu în spate, Oana s-a dezechilibrat.

„Am ajuns cu greu. Nu mai ajungeam, nu mai aveam aer, nu mai aveam nimic. Și când m-am aplecat ghizozdanul a fost greu și m-a tras pe spate. Și tu în timpul ăsta ce spuneai?”, l-a întrebat Oana pe coechipierul său.

Citește și: Asia Express sezonul 7. De ce surpriză au avut parte Adi Nartea și Cosmin Vîjeu în timp ce căutau cazare. Unde au înnoptat

„Nu știu, mă uitam la tine unde te duci”, a răspuns Găinușă.

„Bravo! În timpul ăsta el se uita la mine!”, a precizat Oana Paraschiv.

„Păi aveam 3 nuci în brațe”, a explicat concurentul Asia Express.

„Mai contau nucile alea când eu mă duceam de-a valma în prăpastie?”, a întrebat retoric Oana Paraschiv.

„Au fost niște secunde la mijloc. Eu dacă aveam câteva secunde în plus făceam și poză”, a glumit Găinușă.

Oana s-a întins pe asfalt și a strigat „Nu mai pot!” în timpul misiunii cu nucile de cocos.

Citește și: Podcastito Express sezon 3, episodul 1. Ce părere a avut iubita lui Mane Voicu că el a plecat cu Ioana State la Asia Express

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Asia Express, sezon 7. Momente tensionate pentru Andrei Ursu și Vlad Condurache la autostop: „Am avut un tantrum ca ăști... Asia Express, sezon 7. Ce echipă a obținut imunitatea mare în a doua etapă de pe Drumul Zeilor. Cine a mers cu mașina de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x