Antena Căutare

„Asia Express”, sezonul 3, lider de piață, marți seară! Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția

Marți, 10 martie, „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”, s-a clasat din nou ca lider de piață. Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția, la finalul celei de-a patra etape.  

„Asia Express”, sezonul 3, lider de piață, marți seară! Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția Galerie
„Asia Express”, sezonul 3. „Drumul Comorilor”

Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor aproape 1.800.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență de la 21:47. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 23:46, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. Antena 1 a condus cu o medie de 7.8 puncte de rating și 21.8% cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 7.6 puncte de rating și 21.2 procente din cota de piață.

Ce s-a întâmplat în ediția 13 Asia Express. A doua eliminare din sezonul 3. Alex Velea și Mario părăsesc competiția

Cea de-a patra etapă Asia Express - Drumul Comorilor a ajuns marți seară la final. Un final care pentru una dintre cele trei echipe din cursa pentru ultima șansă s-a soldat cu un bilet spre casă. Ajunși pe ultimul loc, Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de ancora roșie: „Pe jumătate ne pare rău, pe jumătate ne pare bine. Dorul de familie, de copii, reprezintă bucuria noastră. A fost o experiență frumoasă, de multe ori ne-a depășit, dar ne-am dat silința să fim cei mai buni”, au spus cei doi emoționați.

„Asia Express”, sezonul 3, lider de piață, marți seară! Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția

„Asia Express”, sezonul 3. „Drumul Comorilor”

Frații Ristei, Alex Velea și Mario au fost echipele ce s-au calificat aseară automat în cursa pentru ultima șansă, ca mai apoi Alex Abagiu și Radu să se alăture în urma votului majoritar. Traseul de pe Drumul Comorilor a fost în ritm de cursă ultimatum, iar în traficul intens din Filipine cele trei cupluri ce s-au luptat pentru locul lor în competiție au îndeplinit diferite misiuni, toate cu același scop: de a organiza petrecerea de naștere a unui copil.

Au pornit în cursă cu un tort aniversar, au rezolvat puzzle-uri, au confecționat o piñata, ca mai apoi să caute într-o piață imensă diverse cadouri cu care să o umple.„Aveam o jucărie în mână, tort, cadouri. Nu știam în ce parte să ne uităm și de unde să începem. Bazarul era imens!”.

„Asia Express”, sezonul 3, lider de piață, marți seară! Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția

„Asia Express”, sezonul 3. „Drumul Comorilor”

Ultima misiune, poate și cea mai grea dintre ele, a impus ca vedetele să convingă 10 localnici, în funcție de niște tipologii impuse, să se alăture petrecerii ca invitați și să plece cu jeepney-ul spre o destinație necunoscută: „Unii se întorceau, alții fugeau, alții nu ne dădeau nicio atenție. A fost cel mai greu lucru din Asia Express de până acum să îi convingem pe toți să facă o probă împreună cu noi”, a fost de părere Dan Ristei.

Odată îndeplinită această probă, cele trei echipe au plecat spre ultima destinație a zilei alături de invitați și de toate cadourile obținute pe parcursul cursei, dar nu înainte de a se costuma și a umfla 50 de baloane colorate: „A fost o cursă continuă. Nu am avut niciun moment în care să ne putem relaxa, sau să nu avem grijă de ceva!”, a spus Radu.

„Asia Express”, sezonul 3, lider de piață, marți seară! Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția

„Asia Express”, sezonul 3. „Drumul Comorilor”

Finalul zilei a venit și cu o recompensă pentru vedete, care au îndeplinit o cursă nebună pe străzile din Filipine pentru a-și salva locul în joc și a aduce zâmbetul pe buze copiilor aniversați: „A fost o cursă continuă. Nu am avut niciun moment în care să ne putem relaxa, sau să nu avem grijă de ceva”, a mărturisit Alex Abagiu cu lacrimi în ochi.

Marți seară, trei echipe s-au aflat sub presiunea eliminării, iar ultima ajunsă a fost nevoită să înfrunte un verdict dur, căci la finalul etapei cu numărul patru ancora a fost roșie. Așa se face că Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția Asia Express- Drumul Comorilor, ce va continua duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1, cu 7 echipe rămase în competiție. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini din „Asia Express”, sezonul 3!

Ce s-a întâmplat în ediția 13 Asia Express. A doua eliminare din sezonul 3. Alex Velea și Mario părăsesc competiția... Carmen Grebenişan, despre cele mai dificile momente din Asia Express. Cum a reușit să facă față situațiilor limită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x