Antena Căutare

De ce le-a fost frică n-au scăpat! Concurenții Asia Express, serviți cu embrion din ou clocit de pasăre: "Aproape simțeam cum mi se mișcă în gură"

Degustarea delicateselor culinare filipineze este o misiune ce nu ar putea să lipsească din Asia Express, ultima etapă din Filipine. Așa se face că concurenții sunt puși să deguste balut, adică un ou fertilizat cu embrion în el.

Concurenții Asia Expresss-au confruntat cu cea mai mare frică a lor: oul clocit

Frica fiecărui concurent Asia Express de a fi pus să mănânce ou cu embrion în el s-a adeverit. Ambii membri ai echipelor au fost nevoiți să mănânce balut, adică un ou fertilizat, de gâscă sau găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert și consumat în coajă, preparat care este considerat o delicatesă locală.

„Gina a păstrat această surpriză pentru final!”, a spus Ștefania, mai în glumă, mai în serios.

Adda pare să fi fost cea mai afectată de această experiență. După ce a mâncat oul, artista a vomitat și a izbucnit în lacrimi: "Vreau să merg acasă!"

Asia Express. Doar 5 echipe ajung în Taiwan

La finalul acestei etape, cuplul ce a strâns pe parcurs cele mai multe monede va fi cel care se va califica automat în Taiwan, în vreme ce restul de 5 echipe se vor lupta într-o cursă pentru ultima șansă tensionată, ce va opri drumul în joc al uneia dintre ele.

Alegerea cocoșilor agresivi de luptă, moment dificil pentru concurenți în Asia Express. Ștefania: "Pare că vrea să ... Speak și Ștefania, prima echipă care pleacă în Taiwan, a doua destinație Asia Express, sezonul 3! "Mă simt ca și cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x