Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Asia Express

SEZONUL 3 | IN CURAND

Culoarea elefantului a fost verde! CRBL şi Oase au fost salvați de la eliminare! Noi scântei între concurenți. „Îl putem mătura în competiție”

CRBL și Oase au fost salvați de la eliminare, în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, după ce culoarea elefantului din cutia deschisă de Gina Pistol a fost verde.

CRBL și Oase au fost salvați de la eliminare, în ediția de marți a emisiunii „Asia Express”, după ce culoarea elefantului din cutia deschisă de Gina Pistol a fost verde.

Primii care au ajuns la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, după cursa pentru ultima șansă, au fost Ana Morodan și Adrian Teleșpan, iar noi scântei au apărut între ei și alți concurenți.

„Ăștia nu voiau acasă, mă?”, a întrebat Copoț, căruia Oase i-a răspuns afirmativ. „Sunt curios – dacă atunci când nu își doresc Teleșpan și Morodan ajung pe primul loc – când își vor dori ce vor face? Vor ajunge u trei ore, trei zile înainte?”, a mai comentat el.

„Cred că asta este strategia lor – să spună că nu mai vor și nu mai pot și apoi să fie primii”, a spus Ruby.

„Cred că Șerban a înțeles într-un final cine suntem, pentru că dacă nu ne dorim și ajungem primii, ce ar însemna să ne dorim să ajungem primii? Probabil că l-am mătura pe el, indiferent cu cine ar fi în această competiție”, a spus Ana Morodan.

CRBL și Oase au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, iar soarta lor în concurs a fost decisă de culoarea elefantului.

„Când i-am văzut pe CRBL și pe Oase în fața cutiei și mă gândeam că oamenii ăștia chiar își doresc să rămână, chiar sunt super competitivi, pentru ei chiar e miză, și sunt ei acolo unde ar trebui să fiu eu – m-a luat așa o emoție și m-am rugat să nu plece”, a spus Ana Morodan.

Și Copoț și Vintilă au spus că nu își doresc ca CRBL și Oase să plece acasă.

„Vreau să fie elefantul acesta cel mai verde”, a spus și Ruby.

Concurenții au ajuns la jumătatea Drumului Elefantului.

Urmăriți clipul de mai jos din emisiunea „Asia Express”.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

Urmareste Asia Express Sezonul 2 (INTEGRAL) pe 👉 AntenaPlay
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube