Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Ups! Surpriză imensă pentru echipele din „Asia Express”, sezonul 3! Gina Pistol, despre un concurent: „A încurcat-o!” - Foto

Cea de-a cincea etapă a celui mai dur reality-show vine cu o surpriză de proporții pentru cele 7 echipe rămase în cursa Asia Express, sezonul 3, pe Drumul Comorilor. Duminică, de la 20:00, pe Antena 1, cuplurile de vedete vor fi reorganizate chiar în vria competiției.

„Asia Express”, sezonul 3. „Drumul Comorilor”.

„Cred că o să tragă de acum ca nebunul. Voi avea în echipă un al doilea Ristei”, va spune Sorin Bontea despre Răzvan Fodor.

Ziua va începe cu un mic test ce cunoștințe ce le va provoca pe vedete să arate cât de bine își cunosc coechipierul. Ordinea plecării în cursă va fi stabilită de punctajul obținut în urma jocului, însă lista lungă de întrebări detaliate a Ginei va transforma totul într-o misiune aproape imposibilă: „Dacă nu va răspunde Cătălin fix ca Adda... A încurcat-o!”, se vor amuza concurenții.

Ups! Surpriză imensă pentru echipele din „Asia Express”, sezonul 3! Gina Pistol, despre un concurent: „A încurcat-o!” - Foto

Deși vor pleca pe traseu în formula inițială în care au pornit pe Drumul Comorilor, vedetele vor avea parte de o mare surpriză odată ce vor ajunge la unul dintre punctele de control. Echipele vor fi reconfigurate până la obținerea imunității și doar atunci când coechipierii se vor reuni ca la început se va stabili clasamentul final. Astfel, concurenții vor avea ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali. Carmen Grebenișan și Florin Ristei, Sorin Bontea și Speak, Dan Ristei și Răzvan Fodor sunt doar o parte dintre combinațiile inedite de vedete ce vor lupta împreună duminică seară.

Ups! Surpriză imensă pentru echipele din „Asia Express”, sezonul 3! Gina Pistol, despre un concurent: „A încurcat-o!” - Foto

Vezi toate știrile despre emisiune în secțiunea „Asia Express”!

Cât de repede se vor acomoda noile echipe din Asia Express- Drumul Comorilor și prin ce situații neașteptate vor trece acestea, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00, în cea mai nouă ediție a celui mai dur reality-show.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini!

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video