Antena Căutare

Emi de la Asia Express și Mădălina au plecat în vacanță, la o lună de la cererea în căsătorie. Cum și-a surprins iubita

Emi de la Asia Express și iubita lui, Mădălina, au plecat într-o vacanță memorabila la aproape o lună de la cererea în căsătorie. Cei doi s-au lăsat fotografiați într-o ipostază adorabilă, care arată provestea de dragoste pe care o trăiesc.

colaj-emi-mădălina-iubita-asia-express Galerie
Emi de la Asia Express și iubita lui, Mădălina, au plecat într-o vacanță memorabila la aproape o lună de la cererea în căsătorie. | Antena 1

Emi de la Noaptea Târziu a realizat un moment memorabil în cadrul sezonului 4 din Asia Express. Finalistul de pe Drumul Împăraților și-a cerut iubita de soție, chiar de când se afla în aventura vieții lui.

Mădălina a văzut cererea iubitului său pe micul ecran al televizorului, iar răspunsul său a fost „DA” din toată inima. La mai bine de o lună de la marele eveniment, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță și nu au uitat să publice câteva imagini pe rețelele sociale.

Cum s-au fotografiat Emi din Asia Express și Mădălina în vacanță

Fostul concurent al sezonului 4 Asia Express a publicat pe contul de Instagram o imagine de-a dreptul adorabilă cu iubita lui. La scurt timp de la marele pas pe care l-a făcut, Emi și-a luat partenera într-o vacanță pentru a sărbători cererea în căsătorie.

Mădălina s-a lăsat fotografiată în brațele iubitului ei, însă fața tânărului a amuzat internauții. Un lucru este evident, cei doi au o relație extrem de puternică și se potrivesc de minune.

Citește și: EXCLUSIV. De la cine a primit Emi primul telefon, după ce și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express. Ce nu s-a văzut la TV

Povestea lor de dragoste a devenit și mai frumoasă după ce Emi s-a întors din Asia Express - Drumul Împăraților. Mădălina l-a așteptat acasă o perioadă lungă de timp, însă așteptarea a meritat.

Noi - poza din vacanță!! 😇😍 (Îmi place să fac poze de morrr 🤣🤦🏻‍♂️)”, a scris finalistul reality show-ului la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre cei care i-au lăsat un mesaj la postare se numără Lidia Buble și Lorelei Bratu. De asemenea, imaginea a strâns mai bine de 8 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea prietenilor virtuali.

Citește și: EXCLUSIV. Primele imagini cu Emi și iubita lui, după ce a cerut-o în căsătorie la Asia Express. Ce răspuns i-a dat tânăra

„Ce drag îmi e de voi, frumoșilor!!💘”, „Sunteți tare faini! Cum ar spune Cuza: „Bine, boss!”❤️❤️”, „Ce frumoși sunteți!”, „Mor de tine 👍😅🤣. Nu-i strica pozele doctoriței. Zâmbește!” sau „Ce frumos”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase.

Cum s-au cunoscut Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina

În cadrul episodului 39 din Asia mai Târziu, Emi și Mădălina au vorbit despre cel mai frumos moment din viața lor, cel în care s-au întâlnit. Fostul concurent Asia Express - Drumul Împăraților a dezvăluit că amândoi au făcut pași unul spre celălalt în egală măsură.

Mai mult decât atât, cei doi au început să vorbească pe Instagram la începutul pandemiei, după ce el a primit reply-uri la niște comentarii. Povestea lor de dragoste a început să prindă contur, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată, chiar dacă nu se cunoscut de „o viață”.

Cum a reacționat iubita lui când i-a pus live marea întrebare

Mădălina a răspuns afirmativ și l-a sărutat pe concurentul de la ”Asia Express” sezon 4.

”Nu mă așteptam. Nu mă așteptam să se întâmple în cadrul Asia Express. A fost un moment emoționant. Și acum am emoții pentru că am privit imaginile. Noi mai suntem obișnuiți să fim plecați. El cu concertele, eu cu Congrese, dar două luni au fost mult prea mult. Nu a fost nici ușor, dar au trecut într-un fel repede.”, a spus Mădălina în platoul de la SuperNeatza cu Răzvan și Dani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x