Antena Căutare

”Ia uite, șobolani și șopârle întinse pe bețe!” Vedetele Asia Express, tratate cu leacuri vietnameze "băbești"

Vedetele au parcurs, în cea de-a patra ediție "Asia Express", ultimii kilometri din „Drumul Dragonului” în Vietnam. Cele șase echipe rămase în concurs urmează să ajungă în Laos!

Vedetele au parcurs, în cea de-a patra ediție "Asia Express", ultimii kilometri din „Drumul Dragonului” în Vietnam. Cele șase echipe rămase în concurs urmează să ajungă în Laos!

Dar până atunci, concurenții au avut de trecut prin alte experiențe pe care le vor ține minte, cu siguranță, vreme îndelungată. Astfel, cei 12 au fost tratați de un șaman pentru una dintre următoarele ”afecțiuni”: prostie, falsitate, invidie, aroganță și lașitate!

Și ce le-au văzut ochii? ”Ia uite, șobolani și șopârle întinse pe bețe!", au exclamat curajoșii de ei.

Problema probei a apărut în momentul în care Moroșenii au fost puși în situația de a atribui fiecăreia dintre echipe câte una dintre "bolile" enumerate mai sus.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam s-a încheiat, însă urmează Laos, Cambodgia şi Thailanda. Același principiu, cu doar un euro pe zi! Asia Express, cel mai dur show de televiziune poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

Dragonul verde îi trimite în Laos în formulă de 12! Vedetele și-au dat sufletul pentru a ajunge la ultima destinație din... Ce ai ratat din Episodul 4 "Asia Express": Dorian Popa și mama sa au fost salvați încă o dată de la eliminare:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x