Antena Căutare

Iuliana Luciu, despre operația pe care a suferit-o. „A fost cumplit! Ar fi fost tragic să mi se întâmple în Asia Express”

Iuliana Luciu a vorbit, marți, la „Xtra Night Show”, despre operația de apendicită pe care a suferit-o recent. Ea a precizat că a fost cât pe ce să facă peritonită.

Iuliana Luciu a vorbit, marți, la „Xtra Night Show”, despre operația de apendicită pe care a suferit-o recent. Ea a precizat că a fost cât pe ce să facă peritonită.

„Norocul meu a fost că nu mi s-a întâmplat asta în Asia. Nu vreau să mă gândesc dacă se întâmpla asta în Asia, pentru că ar fi fost tragic. Așa, am avut noroc, m-au apucat durerile acasă”, a spus Iuliana Luciu.

Ea a povestit că a sunat o prietenă care locuiește aproape de ea și i-a spus că nu mai poate să respire din cauza durerii.

„Am rugat-o să vină și să cheme salvarea. A fost cumplit”, a mai spus Iuliana Luciu, precizând că a suferit o intervenție laparoscopică, luna trecută.

Ea a mai spus că dacă ar fi ajuns puțin mai târziu la spital, ar fi ajuns cu peritonită.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Xtra Night Show”.

Sezonul 2, episodul 15. CRBL și Oase, pe punctul de a fi eliminați. Conflicte între concurenți! Teleșpan a fost bruscat ... Marți seară, pe Antena 1: CRBL și Oase, salvați de elefantul verde la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x