Antena Căutare

Liviu Vârciu, declarație exclusivă din Asia: „Mi-aș vinde sufletul sau buzele pentru...”

Liviu Vârciu face parte din aventura Asia Expres, pe care dorește să o câștige împreună cu Andrei Ștefănescu. Nu se știe care va fi deznodământul, însă Vârciu nu se dă bătut deși are parte de multe provocări.

Liviu Vârciu face parte din aventura Asia Expres, pe care dorește să o câștige împreună cu Andrei Ștefănescu. Nu se știe care va fi deznodământul, însă Vârciu nu se dă bătut deși are parte de multe provocări.

Condițiile grele prin care sunt nevoiți să treacă în fiecare zi, îi aduce pe concurenți în situații în care nu s-au mai aflat până acum. Pentru că trebuie să se descurce cu doar un euro pe zi, mâncarea este un adevărat lux pentru vedetele din Asia Express. Liviu Vârciu este dispus să facă orice pentru o înghețată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Surprizele continuă! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se îmbracă la fel pentru a avea noroc în cursa Asia Express... Daniela Crudu şi Vica Blochina, piese vestimentare surprizã în aventura „Asia Express”. Au planificat totul din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x