Asia Express

LUNI ȘI MARȚI - 20.00

Lora, în lacrimi la "Asia Express"! Cea mai cruntă experiență trăită până acum: "Nu ne lăsau să comunicăm nici măcar cu privirea. A fost foarte greu"

 

La Antena 1 a luat startul cel mai dur reality show din România, Asia Express. Lora a povestit la "Prietenii de la 11" cât de greu i-a fost în unele momente ei și iubitului său, Ionuț Ghenu, cel alături de care face pereche în competiție.

"Ne-am strâns toate cele șapte echipe, dar și echipa de producție din România și am urmărit împreună prima ediție. Am avut un șoc fantastic, parcă ne uitam la o emisiune în care nu eram noi. Plus că am aflat ce au făcut și celelalte echipe. Asta pentru că noi n-am avut voie să comunicăm. Atunci când ne întâlneam, până se dădea REC, nu ne lăsau să vorbim, la un moment dat nu ne lăsau să comunicăm nici măcar cu privirea", a povestit Lora, concurenta care face echipă 

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare. Cu un euro pe zi, echipele se vor duela într-un teritoriu total necunoscut, căci Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea.

Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi. 

Nu rata cel de-al doilea episod din aventura Asia Express, în această seară, de la 20:00, la Antena 1!

➡️ Urmăreşte Asia Express online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe