Căutare Live

Ruby, chinuită de o poftă pe tot traseul din „Asia Express”! Ce își dorește cu disperare să mănânce

Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1, pune la grea încercare nervii și stomacul vedetelor participante. De când a ajuns în „Asia Express”, Ruby visează la cartofi prăjiți, mâncarea ei preferată.

Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1, pune la grea încercare nervii și stomacul vedetelor participante. Cu doar 1 Euro pe zi e greu să găsești cazare, transport și mâncare, motiv pentru care concurenții iau de obicei masa în casele localnicilor care îi și găzduiesc peste noapte. Diferențele gastronomice sunt oricum foarte mari, dar intervin și poftele. De când a ajuns în „Asia Express”, Ruby visează la cartofi prăjiți, mâncarea ei preferată.

Vedeta spune că ar face orice pentru o porție de cartofi prăjiți și întreaga ei luptă pentru imunitate nu este legată de marele premiu, ci de gândul că va ajunge la un restaurant unde își va putea comanda acest fel de mâncare.

Mai mult, la fiecare cazare la care a ajuns, artista a întrebat dacă nu cumva îi pot face niște cartofi, le-a explicat chiar și cât este de simplu, s-a oferit să îi prepare ea, însă la final a trebuit să se mulțumească cu o porție de orez.

9 perechi de vedete au pornit în cursa „Asia Express”, pe Drumul Elefantului. Sri Lanka și India sunt cele două destinații care vor pune la grea încercare capacitățile fizice și psihice ale concurenților. Diferențele culturale, temperaturile ridicate, barierele lingvistice, religioase, toți acești factori vor transforma această experiență în provocarea vieții lor.

Ana Morodan - lecții de fashion în Asia Express... Surpriză uriasă! Iulia Vîntur intră în "Asia Express"...
Ultimele știri
x