Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Ruby, chinuită de o poftă pe tot traseul din „Asia Express”! Ce își dorește cu disperare să mănânce

Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1, pune la grea încercare nervii și stomacul vedetelor participante. De când a ajuns în „Asia Express”, Ruby visează la cartofi prăjiți, mâncarea ei preferată.

Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1, pune la grea încercare nervii și stomacul vedetelor participante. Cu doar 1 Euro pe zi e greu să găsești cazare, transport și mâncare, motiv pentru care concurenții iau de obicei masa în casele localnicilor care îi și găzduiesc peste noapte. Diferențele gastronomice sunt oricum foarte mari, dar intervin și poftele. De când a ajuns în „Asia Express”, Ruby visează la cartofi prăjiți, mâncarea ei preferată.

Vedeta spune că ar face orice pentru o porție de cartofi prăjiți și întreaga ei luptă pentru imunitate nu este legată de marele premiu, ci de gândul că va ajunge la un restaurant unde își va putea comanda acest fel de mâncare.

Mai mult, la fiecare cazare la care a ajuns, artista a întrebat dacă nu cumva îi pot face niște cartofi, le-a explicat chiar și cât este de simplu, s-a oferit să îi prepare ea, însă la final a trebuit să se mulțumească cu o porție de orez.

9 perechi de vedete au pornit în cursa „Asia Express”, pe Drumul Elefantului. Sri Lanka și India sunt cele două destinații care vor pune la grea încercare capacitățile fizice și psihice ale concurenților. Diferențele culturale, temperaturile ridicate, barierele lingvistice, religioase, toți acești factori vor transforma această experiență în provocarea vieții lor.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video