Antena Căutare

Atenție, se mănâncă broaște: Adda a mușcat direct din burtă. Începe competiția pentru biletul spre Taiwan, a doua destinație Asia Express 3

După ce Speak și Ștefania este prima echipă care și-a câștigat dreptul de a pleca în Taiwan, celelalte cinci cupluri de vedete se întrec în noi probe pentru un bilet către cea de-a doua destinație din sezonul 3 Asia Express.

Broaște de mâncat, aceasta a fost provocarea înainte de pleacarea în noua cursă pentru șansa de a merge mai departe în concurs.

Cele cinci echipe care luptă pentru un bilet în Taiwan sunt formate din frații Ristei, Alex Abagiu și Radu, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alina Ceușan și Carmen Grebinișan și Adda și Cătălin Rizea.

S-a dat startul mâncatului, cu frații Ristei. Vezi cum au reacționat aceștia și care echipă a terminat cel mai repede de mâncat, în materialul video de mai sus!

Speak și Ștefania, prima din cele 5 echipe care ajung în Taiwan

Cele cinci echipe rămase vor lupta cot la cot, într-o luptă grea în care știu din start că ancora va fi roșie. Asta înseamnă că cei care se vor clasa ultimii vor fi eliminați din competiție. Celelalte patru echipe li se vor alătura lui Speak și Ștefaniei, în cea de-a doua destinație Asia Express, sezonul 3: TAIWAN!

Speak și Ștefania, prima echipă care pleacă în Taiwan, a doua destinație Asia Express, sezonul 3! "Mă simt ca și cu... Întrecerea broaștelor scoate ce-i mai amuzant din Fodor, la Asia Express: "Eu m-am mai jucat așa cu broscoiul, dar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x