Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Băieții de oraș primesc răspunsul de la casting. Au reușit să intre la actorie? L-au impresionat pe „Creier”?

După o scurtă așteptare, Roby și Malone primesc vești din partea conducerii așa zisei școli de actorie. Au fost admiși. Problema e alta. Creierul sau omul care se ocupă de viitorii „artiști” le dă vestea cea mare și anume că nu au fost chemați pentru a juca în filme, ci pentru a obține bani.

”Cu actoria muriți de foame și muriți pe gratis. Eu știu să vând actoria, știu să fac talentul profitabil în țara asta în care valorile nu sunt apreciate. Actorii pregătiți de mine joacă pe cea mai mare scenă a lumii. Cu pregătirea pe care o voi face eu cu voi am să vă fac putred de bogați”, le spune Sergiu Nae Avramescu elevilor săi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.