Antena Căutare

Băieții de oraș primesc răspunsul de la casting. Au reușit să intre la actorie? L-au impresionat pe „Creier”?

După o scurtă așteptare, Roby și Malone primesc vești din partea conducerii așa zisei școli de actorie. Au fost admiși. Problema e alta. Creierul sau omul care se ocupă de viitorii „artiști” le dă vestea cea mare și anume că nu au fost chemați pentru a juca în filme, ci pentru a obține bani.

”Cu actoria muriți de foame și muriți pe gratis. Eu știu să vând actoria, știu să fac talentul profitabil în țara asta în care valorile nu sunt apreciate. Actorii pregătiți de mine joacă pe cea mai mare scenă a lumii. Cu pregătirea pe care o voi face eu cu voi am să vă fac putred de bogați”, le spune Sergiu Nae Avramescu elevilor săi.

Acu' e acu'! Roby și Malone uită de orice prietenie și se luptă pentru locul la actorie, Unul dintre ei îi face pe profe... Plan diabolic al „Creierului”. Băieții de oraș vor da o mare lovitură: „Să moară familia mea, ce plan genial”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x