Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Ce face Bendeac în pauzele dintre filmările de la „Băieți de oraș”. „Bravo vouă. Aș fi vrut și eu să lucrez undeva așa cu oameni din ăștia”

Filmările noului sezon de la „Băieți de oraș” au fost extenunate. A recunoscut-o chiar Mihai Bendeac, creatorul show-ului difuzat de Antena 1 în fiecare zi de miercuri. Există însă și momente când întreaga echipă se relaxează preț de câteva minute

Filmările noului sezon de la „Băieți de oraș” au fost extenunate. A recunoscut-o chiar Mihai Bendeac, creatorul show-ului difuzat de Antena 1 în fiecare zi de miercuri. Există însă și momente când întreaga echipă se relaxează preț de câteva minute.

Ce fac artiștii în pauze? Cântă, dansează sau ascultă performanțele interpretative ale colegilor. Astfel, echipa showului care va avea premiera astăzi, 13 septembrie, de la ora 21.00, trece mai ușor peste oboseala acumulată în ultima vreme.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.