Căutare Live

Malone și băieții pierd statuia făcută de Brâncuși! Opera ajunge la niște țigani! „Pfuuu, ce urâtă e! Știu ce facem cu ea”

Furtul secolului a mers ca la carte pentru Roby Roberto, Malone și Dorian! Doar că soarta a vrut să se termine lucrurile într-un mod...tragic!

Furtul secolului a mers ca la carte pentru Roby Roberto, Malone și Dorian! Doar că soarta a vrut să se termine lucrurile într-un mod...tragic!

Au muncit să pună mâna pe statuie, au trecut de filtrele din aeroport și, când lucrurile păreau că emrg bine...s-a întâmplat nenorocirea!

Băieții pierd statueta făcută de Constantin Brâncuși și disperarea le cuprinde sufletele.

Niște țigani găsesc însă și lucrurile sfârșesc și mai tragic!

Roby Roberto comite FURTUL SECOLULUI! Emoțiile au fost cumplite în aeroport! „Nu m-am putut abține...”... Roby are o altă idee să facă AVERE cu Malone! „O pui pe internet s-o vadă ăia care n-are...”...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x