Căutare Live

Prima ediție a reality show-ului „Burlăcița” va fi difuzată de Antena 1 miercuri, 9 septembrie, de la 20:30

În fiecare miercuri, din 9 septembrie, telespectatorii Antenei 1 află crudu’ adevăr despre seducție! Daniela Crudu este „Burlăcița” care își caută jumătatea în celebrul reality show.

În fiecare miercuri, din 9 septembrie, telespectatorii Antenei 1 află crudu’ adevăr despre seducție! Daniela Crudu este „Burlăcița” care își caută jumătatea în celebrul reality show.

Pentru mine acesta este cel mai important proiect în care am fost implicată până acum. Nu am avut niciodată ocazia să cuceresc atât de mulți bărbați, foarte diferiți unul de celălalt. Mă bucur că am acceptat să fiu parte din acest show și că am avut curajul să mă arunc în aventura asta”, declară Daniela Crudu.

Mândră și fericită de ipostaza de „Burlăciță”, Daniela mărturisește că și-a pus toate speranțele în emisiunea care va debuta pe 9 septembrie, de la 20:30, la Antena 1. „Am plecat la drum cu cele mai mari așteptări, dar și înarmată cu toată puterea mea de seducție. Am avut inima deschisă, am vrut să mă îndrăgostesc, mi-am pus sufletul pe tavă în acest show, am fost foarte naturală și am făcut tot ceea ce am simțit. Să găsesc omul potrivit pentru mine a fost scopul meu”, spune ea, cu sinceritate.

Întrebată cu ce crede că îi va mai uimi pe telespectatori, obișnuiți deja cu stilul ei efervescent, Daniela a declarat: „Telespectatorii vor vedea o Daniela Crudu pe care nu o cunosc. Nu am avut niciodată ocazia să arăt la televizor sentimentele mele, emoțiile mele sau genul de bărbat care îmi place. Sunt sigură că îi voi suprinde”, crede Daniela.

Distracție pe cinste într-un club din Mamaia! Andreea Mantea și Daniela Crudu, dezmăț total! Ce au făcut vedetele... Daniela Crudu, sexy și nebună! A acceptat să sară de la zece metri și a făcut un show de excepție!...
Ultimele știri