Seara de marți a fost deschisă la „Chefi la cuțite” de Georgeta Ciocârlan, care, la 40 de ani, spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus ea la Antena 1.
Miercuri, 23.03.2016, 12:32Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:20Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:14Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
Marti, 22.03.2016, 16:341. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Marti, 22.03.2016, 16:29Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Marti, 22.03.2016, 16:25Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Marti, 22.03.2016, 16:03Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Marti, 22.03.2016, 15:42Candoi Savu Robert are 35 de ani și momentan își dedică timpul studiilor doctorale. A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul culinar.
Marti, 22.03.2016, 15:30Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?
Marti, 22.03.2016, 15:13Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Marti, 22.03.2016, 15:01Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.
Marti, 22.03.2016, 14:55Se spala ficare ou in parte si se dezinfecteaza
Marti, 22.03.2016, 14:48Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Marti, 22.03.2016, 13:27Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.
Marti, 22.03.2016, 13:17Daniel Dumitru are 34 de ani, este din București și este bucătar de profesie.
Luni, 21.03.2016, 21:03Violeta Furduc a venit plină de energie să impresioneze chefii de temut! Oare va reuși?
Luni, 21.03.2016, 21:02Piță Bogdan are 31 de ani și lucrează ca bucătar la un hotel din Brașov.
Luni, 21.03.2016, 21:01Gabriela Simion are 38 de ani și este din București! A venit la emisiune, în speranța de a-i cuceri pe cei trei chefi cu preparatul său.
Luni, 21.03.2016, 21:00Alexandru Georgescu are 28 de ani, este din Mangalia și a venit la „Chefi la cuțite”, plin de zâmbete și voie bună!
Luni, 21.03.2016, 20:59Silviu Furdui are 28 de ani și este chef bucătar la propriul restaurant din București, dar acum vrea să demonstreze că merită să câștige această competiție.
Luni, 21.03.2016, 20:43Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood.
Luni, 21.03.2016, 20:39Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .
Luni, 21.03.2016, 16:23Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 11:29Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 11:23Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51Cristina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”!
Vineri, 18.03.2016, 10:46Cristina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la „Chefi la cuțite”!
Vineri, 18.03.2016, 10:33Meseria de bucătar nu e una ușoară, căci și cei mai buni dintre aceștia au mai făcut uneori greșeli sau boacăne în bucătărie. Chef Sorin Bontea face dezvăluiri inedite!
Joi, 17.03.2016, 16:38Meseria de bucătar nu e una ușoară, căci și cei mai buni dintre aceștia au mai făcut uneori greșeli sau boacăne în bucătărie. Chef Sorin Bontea face dezvăluiri inedite!
Joi, 17.03.2016, 16:35Chef Scărlătescu a pus o poză pe contul lui de Facebook, în care apare alături de chef Sorin Bontea şi "chef Florin Dumitrescu".
Joi, 17.03.2016, 16:29Chef Scărlătescu a pus o poză pe contul lui de Facebook, în care apare alături de chef Sorin Bontea şi chef Florin Dumitrescu.
Joi, 17.03.2016, 15:09Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!
Joi, 17.03.2016, 09:28Recent, chef Sorin Bontea a vorbit despre dieta pe care o recomandă, dar și despre diferite aspecte ce țin de Posul Paștelui!
Joi, 17.03.2016, 09:19Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Miercuri, 16.03.2016, 15:27Ion Dan Alexandru a venit la „Chefi la cuțite” plin de atitudine și de încredere.
Miercuri, 16.03.2016, 15:20Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Miercuri, 16.03.2016, 12:53Un moment foarte simpatic din cel mai bun show culinar al momentului!
Miercuri, 16.03.2016, 12:19Gina Pistol este criminală, iar dansul dedicat lui Cătălin Scărlătescu atrage privirile tuturor juraților!
Miercuri, 16.03.2016, 09:08Gina Pistol este criminală, iar dansul dedicat lui Cătălin Scărlătescu atrage privirile tuturor juraților!
Miercuri, 16.03.2016, 08:57Se jurizează pe nevăzute! Concurenții urmăresc din "camera suspinelor" comentariile celor mai carismatici chefi din România: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea!
Marti, 15.03.2016, 22:47Mihalașcu Ionuț a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat.
Marti, 15.03.2016, 21:45Mihalașcu Ionuț a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar adevărat.
Marti, 15.03.2016, 21:40Mircea Farcaș a venit tocmai de la Cluj ca să pregătească un piept de rață, cu care speră să impresioneze chefii!
Marti, 15.03.2016, 21:16Cătălina Amarghioalei a venit tocmai de la Iași pentru a demonstra celor trei chefi că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar profesionist.
Marti, 15.03.2016, 20:47Felicia Tucă a venit de la Cluj ca să arate că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume!
Marti, 15.03.2016, 16:33Mircea Farcaș a venit tocmai de la Cluj ca să pregătească un piept de rață, cu care speră să impresioneze chefii!
Marti, 15.03.2016, 16:21Al Hamoui Mohamed a venit la „Chefi la cuțite” cu intenția de a surprinde chefii cu talentul său culinar. Este sirian, dar trăiește în România de șapte ani.
Marti, 15.03.2016, 16:07Cătălina Amarghioalei a venit tocmai de la Iași pentru a demonstra celor trei chefi că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar profesionist.
Marti, 15.03.2016, 15:48În ediția de marți, coana Mița face show în paltoul emisiunii de la Antena 1. O mai veche cunoștință a chefilor, patroană de pensiune și prietenă cu Nea Mărin, coana Mița vine la preselecție hotărâtă să-i dea gata pe chefi cu o mâncare neaoșă: bulz cu brânză de burduf și unt făcute în casă, chiar de soțul ei, și cârnați preparați chiar de ea.
Marti, 15.03.2016, 13:23