Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conţine iaurt, piept de pui, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prietenia".
Jos cu sărmăluţele şi salata de boeuf! După ce s-au îndopat cu te miri ce delicatese, vedetele au dat iama în sala de sport.
Miercuri, 04.01.2017, 12:57
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat ușor pentru cei care s-au ghiftuit în zilele de Crăciun.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă inedită cu piept de pui şi trei trei tipuri de salată denumită - "Fantezia"
Fură startul și începe să-ți pregătești silueta de Sărbători cu exerciții pe care le poți face în liniștea căminului său.
Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament care te scăpa de nesuferitele kilograme în plus.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine, ciuperci, caşcaval, salată, murături, cartofi, antricot tocat, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Farfuria veselă".
Asistenta de la Star Matinal pregătește salată cu guacamole și quinoa
Duminica, 11.12.2016, 09:49
Încet încet încep pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, iar gospodinele sunt în căutarea celor mai bune reţete pentru masa de Crăciun. Salata Boeuf este nelipsită, aşa că trebuie să afli toate secretele pentru ca preparatul să iasă perfect
Nu există masă de Sărbători în casele românilor făra tradiționala salata de boeuf. Indiferent de ingredientele folosite, deliciosul preparat rămâne sănătos până într-un anumit punct. Unde greșim?
Sambata, 03.12.2016, 11:32
Imaginile din supermarketurile României în care șoboilanii umblă liniștiți prin galantare sunt deja istorie
Miercuri, 23.11.2016, 10:00
Un băiat din Vrancea a găsit un gândac în salata pe care a cumpărat-o dintr-o pizzerie
Marti, 22.11.2016, 21:54
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi po salată cu multă culoare - "Orient Dream" - pe bază de năut!
Vlăduţ, bucătarul de Neatza, a pregătit astăzi o salată specifică anotimpului rece denumită "Salată berlineză"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine pui, dovleac, usturoi, salată verde, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Prietenia".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care contine fistic, pere, rodii, salata verde, brânzeturi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată boierească".
O rețetă simplă de cartofi boierești, potriviți pentru a fi serviți chiar și la o masă festivă, ca garnitură la o friptură, dar și ca salată de vară, gustoasă și ușoară.
”Băi, cât de nebun să fii să vii cu salată de fasole în farfurie?”, a fost întrebarea alături de care Cristian Sorin Podosu a primit mult doritul cuțit la preselecții.
Ingrediente: 1 kg fasole verde păstăi fine și lungi 400 gr roșii cherry mici 400 gr năut fiert conservă 300 gr măsline negre fără sâmburi ...
Așteptarea este grea, iar emoțiile sunt uriașe. După degustare, urmează jurizarea. Nici pentru chefi nu este ușor, căci să alegi atât de repede presupune o responsabilitate foarte mare.
Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei...
Mamă, ce emoții am!”, așa începe degustarea mult râvnitei salate de boeuf. Unele sunt mai arătoase, altele mai gustoase. Însă acest preparat va face diferența între cei pentru care provocarea ”Chefi la cuțite” se oprește aici și cei cărora li se oferă încă o șansă de a ajunge în una dintre cele trei echipe.
Ingrediente: 8-10 scoci 100 ml ulei măsline 20 gr pudră de curry 20 gr ghimbir 1 limetă 1 lămâie Pentru piureul de conopidă: o conopidă potrivită 800 ml lapte 3,5% grăsimi un pachet de unt...
Când spui salată de boeuf te gândești la gustul copilăriei, la platourile tradiționale asezonate cu gărgărițe din gogoșari și măsline și multă maioneză! De data asta, „fine daining-ul” a transformat o probă aparent banală într-una...
O nouă probă care le va testa și mai mult abilitățile de bucătari concurenților rămași. Precizie, rapiditate, eficiență, tehnică, gust, acestea sunt doar câteva dintre calitățile pe care chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescule...
Salata de fructe le-a dat bătăi de cap și de cuțite celor 90 de concurenți, iar chefii au fost neînduplecați! Jumătate a plecat acasă!
Părea o probă la îndemâna oricui, dar, vai, câte capcane! Salata de fructe a fost prima provocare majoră pentru concurenți, una cu năbădăi!
Cel de-al zecilea episod din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul plin de adrenalină și revanșe de luat! De data aceasta, aventura culinară a început în forță cu o primă probă pentru cei 90 de concurenți.
Când spui salată de boeuf te gândești la gustul copilăriei, la platourile tradiționale asezonate cu gărgărițe din gogoșari și măsline. Și muuuultă maioneză! De data asta, „fine daining-ul” a transformat o probă aparent banală într-una de foc!
O nouă probă de foc, emoții la maximum și trei chefi mai pretențioși ca niciodată! De data asta, salata de boeuf fine dining a făcut diferența!
Luni, 10.10.2016, 19:43
Salata de fructe le-a dat bătăi de cap și de cuțite celor 90 de concurenți, iar chefii au fost neînduplecați! Jumătate a plecat acasă!
Părea o probă la îndemâna oricui, dar, vai, câte capcane! Salata de fructe a fost prima provocare majoră pentru concurenți, una cu năbădăi!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reteţă foarte simplă pentru micul dejun denumită "Baghetă gratinată pe salată blondă"
Ingrediente: 1,5 kg aripioare pui 300 gr făină 10 ouă 500 gr pesmet 200 gr susan alb 200 gr susan negru 100 gr...
Nu există nimic mai sănătos decât o salată din legume proaspete! Cu toate acestea, suntem tentaţi să facem tot felul de greşeli în pregătirea ei.
Miercuri, 28.09.2016, 20:19
Salata este asociată dintotdeauna cu scăderea ponderală. Însă, acest lucru se întâmplă numai atunci când sunt respectate anumite reguli.
Miercuri, 28.09.2016, 20:07
Ingrediente: 1,2 kg carne tocată de porc și vită 300 gr ceapă albă 200 gr ceapă roșie 1 l ulei de floarea soarelui 200 gr morcov 100 gr orez alb 1 cutie(60 cm) mațe de porc pt caltaboș 200 gr ceapă...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat dulce care conține gogoșari, mere, ceapă roșie, rucola, mozzarella, cașcaval, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Go-Go”.
Salată de vinete este unul dintre cele mai populare preparate ale verii. Gustoasă şi parfumată, salată de vinete nu lipseşte de pe masă în anotimpul cald, indiferent de regiune.
"La fix" se numeşte preparatul lui Vlăduţ de astăzi! Este vorba despre o salată senzaţională extrem de uşor de făcut cu ingrediente de sezon!
"La fix" se numeşte preparatul lui Vlăduţ de astăzi! Este vorba despre o salată senzaţională extrem de uşor de făcut cu ingrediente de sezon!
Tot ce putem face bun pentru rinichi, e bine să facem. Bea lichide şi încheie ziua cu un ceai. Trebuie să avem mai multă grijă de colonul nostru şi să consumăm alimente cât mai fluide pentru a ajuta tranzitul intestinal. La sfârşit de...
Duminica, 07.08.2016, 16:57
Dacă vrei să încerci ceva cu adevărat savuros, atunci rețeta aceasta de salată de pui te va impresiona. Se face imediat și este potrivită pentru orice ocazie!
Miercuri, 03.08.2016, 11:32
Dacă vrei să încerci ceva cu adevărat savuros, atunci rețeta aceasta de salată de pui te va impresiona. Se face imediat și este potrivită pentru orice ocazie!
Te-ai săturat de obișnuita salată și vrei să încerci ceva cu adevărat savuros? Atunci prepară și tu o rețetă de tabouli!
Vineri, 29.07.2016, 17:36
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține castravete, roşii, ardei, salată iceberg, salată de câmp, lollo bionda, lăptuci, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Neatza la Mare".
Vlăduţ, bucătzarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă numai bună pentru o zi călduroasă de vară denumită "Salată în valuri"
Numai de Bine: O altfel de salată de vară
Duminica, 17.07.2016, 11:10
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă perfectă pentru anotimpul fierbinte - o salată de ton plină de culoare cu mai multe tipuri de ardei.
"Buruienile" pe care le întâlnim la tot pasul au proprietăţi extraordinare. Aşa se că face că specialiştii de la Staţiunea de cercetare legumicolă din Buzău au introdus în cultură iarba grasă, păpădia şi chimenul sălbatic.
Sambata, 09.07.2016, 19:25