Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine morcovi, cartofi, gogoșari, castraveți, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de boeuf”.
Vlăduţ, bucătarul priceput de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a ales să pregătească o super reţetă denumită "Salata Moşului"!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o salată de sezon cu mare, caşcaval afumat şi castraveţi muraţi!
Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".
Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".
Astăzi v-am pregătit o reţetă sănătoasă, dar şi sofisticată şi care promite să nu vă ţină mult timp în bucătărie! Somon cajun şi salată!
Joi, 16.11.2017, 19:59
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine năut, vinete dovlecei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată magică”.
Andreea Raicu ne demonstrează mereu că este o gospodină foarte bună. De data aceasta vedeta ne-a pregătit salată cu brocoli.
Duminica, 12.11.2017, 17:19
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a pregătit un preparat delicios și sănătos, pe care îl poți pregăti chiar la tine acasă!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine brânză, beanza albastră, cașcaval, barie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit salata "Peștera".
Dacă v-ați plictisit de gustul clasic al salatei de icre, adăugați puțin file de ton și veți fi tare mulțumiți. Ingrediente 100 g icre sărate 250 g file de ton în apă 350-400 ml ulei 2 felii de pâine...
Una dintre cele mai bune salate de toamnă, plină de culoare și savoare, este această salată de crudități în straturi. Ingrediente 1/4 varză albă 1/4 varză roșie 1 rădăcină de țelină 1 morcov...
O porție dintr-o așa salată de fructe asortate, plină de culoare și savoare, îți asigură porția de vitamine și voie bună, pentru întreaga zi. Ingrediente 250 g căpșuni 1 măr verde 1...
Ficatul de vită, preprat la tigaie cu ceapă, cu puțin vin și puțin zahăr brun, e o adevărată nebunie-n farfurie. Iar acompaniat de un sos alb de ciuperci, mămăliguță și salată de sfeclă roșie va fi chiar demențial....
Cu așa salată asortată, plină de vitamine, culoare și savoare, ți-ai putea petrece ziua toată, fără să mai ceri altceva și nu ți-ar fi teamă că te-ai îngrășa. Ingrediente 200 g roșii cherry 1 castravete fabio...
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ghebe murate, ardei capia, ceapa rosie, maioneza, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salata pădurarului”.
Acum e acum! Chefii, atenţi la subtilităţi. Scarlatescu este hotărât: "Vreau oameni frumoşi, haioşi şi interesanţi". Aşadar, greul abia acum începe! Cine reuşeşte să treacă mai departe?
Doar 64 de candidați mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să fi atins apogeul la ”Chefi la cuțite”! Rândurile se strâng din ce în ce mai mult, căci fiecare dintre jurați își...
Doar 64 de candidați mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să fi atins apogeul la ”Chefi la cuțite”!
În cea de-a doua probă din bootcamp, concurenții trebuie să facă o salată care să conțină un preparat special. Fiecare participant primește un ingredient diferit față de colegii săi.
Cea de-a doua proba a Bootcampului i-a pus pe concurenți în fața celui mai banal ingredient: salata. La prima vedere, nimic nu pare să-i împiedice să-și ducă la bun sfârșit strategia de a-i impresiona pe chefi și de a rămâne în una dintre cele trei echipe.
Sezonul al patrulea ”Chefi la cuțite” începe să-și ia cu adevărat primele porții de adrenalină. Chefii sunt în căutarea celor mai buni concurenți selectați în prima etapă, la jurizarea pe nevăzute.
Chef Florin Dumitrescu a pierdut la o partidă de poker și a avut importanta sarcină de a organiza un bairam în stilul anilor `80!
S-au copt legumele de salată ca în miezul verii, dar cu preţuri ca în mijlocul toamnei. Cei mai câştigaţi sunt producătorii de roşii, castraveţi şi ardei, pentru că preţurile s-au dublat faţă de luna trecută. Dacă vremea va ţine cu...
Luni, 23.10.2017, 07:51
Matinalii vorbesc de la Neatza despre mâncarea primită de la părinți în studenție: ”Răzvan, băiatul lui mama, primea mâncărică ca să nu-și cheltuiască bănuții”, a declarat Dani.
Ciorba de salată verde, denumită „zamă de șelate” în Ardeal, este la mare căutare, mai ales primăvara, când salata verde este la ea acasă, iar servită cu pături cu brânză, devine un adevărat răsfăț culinar....
Astăzi ne vom delecta cu o salată marocană. Laura Cosoi ne învață cum se pregătește, dar și de ce ingrediente avem nevoie pentru ca salata să ne iasă ca la carte.
Duminica, 15.10.2017, 09:54
Invitată la Prietenii de la 11, Ianna Novac a gătit o reţetă italiană - "Bruschete & salata caprese". Și trebuie să recunoaștem că artista are reale aptitudini pentru gătit!
Invitată la Prietenii de la 11, Ianna Novac a gătit o reţetă italiană - "Bruschete & salata caprese"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine muschi de vita, sfecla rosie, bacon, hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Barbarossa”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine muschi de vita, sfecla rosie, bacon, hrean, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Barbarossa”.
Irina Stratulat este profesoară de engleză, dar este și moderatoarea unei emisiuni de la Antena 1 Iași, acolo unde vorbește despre lifestyle.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine fasole roşie arpagic murat, vinete, ghebe, găluşte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Perle de Toamna”.
Aveţi poftă de o salată şi nu prea aveţi timp să gătiţi? Ei bine, Laura Cosoi ne dezvăluie o reţetă sănătoasă, care se prepară extrem de repede.
Sambata, 07.10.2017, 15:16
Ingrediente 150 gr sau 2 bucăți, dakos grecesc 80 gr mytzitra 200 ml ulei de măsline extravirgin 500 ml apă plată 1 portocală mare 40 ml oțet balsamic 4 lingurițe de sare 2 lingurițe piper...
O rețetă inedită prin prisma modului de afumare a cărnii de porumbel, cu frunze uscate de ceai chinezesc. Carnea devine fragedă și aromată. Ingrediente 9 buc. piept porumbel 100-150 g frunze uscate...
Pavlos Delotis, un grec la "Chefi la cuţite"! O salată inedită i-a dat gata pe chefi!
Beneficiile neștiute ale salatei de rucola.
Marti, 03.10.2017, 17:48
Pavlos vine din Grecia și a decis să își încerce norocul și la „Chefi la cuțite”! A ales să gătească o salată grecească reinterpretată, cu care speră să facă senzație. Și-a descoperit pasiunea pentru gătit de la bunica lui. Și-a dat seama că nu are șanse să devină model, așa că a găsit altă metodă de a impresiona domnișoarele: talentul culinar! „Trebuie să asculți ingredientele, să le miroși, să le vezi. Trebuie să pui pasiune”, a descris Pavlos. Plin de emoție a venit în fața chefilor și a așteptat verdictul. A povestit despre faptul că gătitul îl ajută să călătorească. S-a îndrăgostit de o româncă și a decis să rămână în țara noastră. Chiar dacă povestea de iubire nu a ținut, pasiunea pentru gătit a rămas la fel de vie. Și pentru asta a primit două cuțite și a mers mai departe în concurs!
După ce au primit în farfurii salată cu viermi, în ediția din această seară, chefii vor degusta un preparat al cărui gust sărat, dulceag și ușor acru îi va lăsa să afirme că se aseamănă cu combinația între ,,tiramisu și pulpe de pui”.
Ciprian Ciobanu este din Hunedoara, are 32 de ani și este de meserie bucătar. Tânărul a venit la emisiune ca să își demonstreze talentul. A ales o super rețetă de salată primaveră cu piept de pui, doar că a folosit un ingredient surpriză:...
Salata primavera cu viermi de mătase prăjiți, este un preparat inedit, care din punctul de vedere al concurentului ar putea fi o hrană alternativă în viitor, pentru suplimentul de proteine.
A venit toamna şi odată cu ea, gospodinele se întrec în a prepara cea mai bună zacuscă, cele mai aromate compoturi şi murături. Totodată, e şi sezonul vinetelor care pot fi conservate peste iarnă la borcan sau în congelator, astfel încât în sezonul rece să ai posibilitatea de a-i surprinde pe cei dragi cu cea mai bună salată de vinete!
Ciprian Ciobanu este din Hunedoare, are 32 de ani și este de meserie bucătar. Tânărul a venit la emisiune ca să își demonstreze talentul.
Dacă tradiționalul românesc a făcut deliciul chefilor în edițiile trecute, în această seară balanța va înclina către preparate cât mai exotice și bogate în asocieri bizare. O salată clasică cu un ingredient surpriză- așa își prezintă Ciprian Ciobanu farfuria cu care speră să-l impresioneze în această seară pe chef Florin Dumitrescu.
Dacă tradiționalul românesc a făcut deliciul chefilor în edițiile trecute, în această seară balanța va înclina către preparate cât mai exotice și bogate în asocieri bizare. O salată clasică cu un ingredient surpriză- așa își prezintă Ciprian Ciobanu farfuria cu care speră să-l impresioneze în această seară pe chef Florin Dumitrescu.
Pentru a arăta tot timpul impecabil, starurile de la Hollywood ţin cont de ceea ce mănâncă. Aşa că, din ritualul lor zilnic nu lipsesc preparatele cu puţine calorii, dar în acelaşi timp gustoase şi care să nu le afecteze siluetele. Printre...
Duminica, 01.10.2017, 15:18
Andreea Raciu găteşte foarte des reţete gustoase şi sănătoase. De data aceasta, vedeta ne arată tuturor cum se poate prepara o salată vegetariană. şi uite aşa avem de la cine învăţa! Priviţi!
Sambata, 30.09.2017, 12:47
Ingrediente 1 kg cartofi 1 kg ciolan afumat, dezosat 2 cepe medii 1 morcov 1 ardei roșu 400 g pastă de roșii 2 căței de usturoi sare piper cimbru boia de ardei 150 ml ulei 1 legătură...
Ingrediente 1,5 kg fudulii si creste de cocoș sau curcan 300 g faină 3 ouă 2 cepe mari 1 ardei gras roșu 2 castraveți boia dulce sare piper delikat pasta de roșii pastă gulyșs dulce...