Ingrediente
- 700 g piept de pui dezosat
- 500 g ciuperci champignon
- 400 g smântână 30%
- 2 bucăți ceapă albă
- 2 bucăți ardei kapia, roșii
- 100 g castraveți murați
- 4 felii șuncă presată, de pui
- 4 felii cașcaval
- 50 g cremă de brânză grasă
- sare și piper după gust
- 60 g unt
Mod de preparare
Pieptul de pui se filetează în felii mai subțiri, care se bat ușor și se condimentează cu sare și piper.
Peste ele se așază felii de șuncă, de cașcaval și crema de brânză, se rulezază, sau se acoperă ccu alte felii din piept de pui ca un sandwich, apoi se prepară pe grătar circa 15 minute.
Pentru sos, tocăm ceapa, ardeiul, ciupercile și le călim în unt topit, apoi adăugăm castraveții rași.
Dupa ce sunt bine călite toate, le asezonăm cu sare și piper și adăugăm smântâna.
Le mai lăsăm să fiarbă pentru un clocot sau două și stingem focul.
Servim pipetul de pui umplut, cu sosul de ciuperci.
File turbot cu risotto... Gulaș de vită...