Antena Căutare

Carnea măcelarului cu spanac

  • Ingrediente
  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg baby spanac
  • 500 ml smântână lichidă
  • 4 căței de usturoi
  • piper
  • sare
  • 200 ml ulei de măsline
  • 150 gr unt
  • 2 crenguțe de rozmarin verde

Mod de preparare

Carnea de porc se condimentează cu sare și piper și se rumenește la tigaie, pentru 4 minute, în ulei încins cu puțin rozmarin după care se prepară la cuptor pentru alte 10 minute, la 150 de grade.

Spanacul se spală, se scurge și se trage în unt topit cu usturoi răzuit, apoi se adaugă smântâna de gătit și se lasă să fiarbă pentru un clocot sau două.

Articolul continuă după reclamă

Se condimentează cu sare și piper după gust.

Carnea măcelarului se servește cu garnitura de spanac.

Un preparat simplu, gustos, cu ingrediente puține.

Musaca grecească... Snapping Pad Thai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x