Când vremea s-a răcit și toamna ploioasă bate mereu la ușă, ce merge mai bine decât o porție fierbinte de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii? Noi te învățăm cum să prepari adevărate delicii culinare cu care să îți răsfeți prietenii și familia!
Parcă tot mai bună e mâncarea noastră tradițională atunci când vrei să mănânci ceva plin de savoare, așa că înceară și tu rețeta noastră de cartofi țărănești, totul pregătit într-o tigaie Regis Stone Wok!
Pentru a pregăti rețeta de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii ai nevoie de câteva ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 4 cepe
- 4 căței de usturoi
- 270 gr gogoșari în sos de roșii
- 150 gr sos de roșii
- 250-300 gr kaizer afumat
- condimente: cimbru uscat, rozmarin, foi de dafin, sare și piper
Cum se prepară rețeta noastră de cartofi țărănești cu gogoșari în sos de roșii:
Punem cartofii la fiert cu tot cu coajă și apoi ne apucăm să pregătim restul ingredientelor. Ceapa, gogoșarii și kaiserul se taie în fâșii subțiri. Punem la încins tigaia cu puțin ulei și călim ceapa. Apoi adăugăm kaizerul și ulterior gogoșarii. Se amestecă bine și apoi se adaugă sosul de la gogoșari, sare, piper și o foaie de dafin.
Între timp curățăm cartofii fierți, îi feliem și îi adăugăm în tigaie, cu tot cu usturoiul răzuit. Lăsăm să fiarbă totulla foc mic timp de 20 de minute și asezonăm cu sare, piper, cimbru și rozmarin după gust.
Noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Wok, care ne-a dat posibilitatea să ne pregătim rețeta fără grija că alimentele se vor lipi sau vor căpăta gust de ars. Ingredientele și-au păstrat culoarea și aspectul plăcut, iar noi am reușit să gătim delicios și sănătos!
Motivul? Tigăile Regis Stone au înveliș special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. În plus, vei observa că produsele oferă o calitată superioară față de cele ceramice, fiindcă sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile.
Poți folosi tigaia Regis Stone Wok pentru a pregăti tot felul de rețete spectaculoase, chiar dacă este vorba despre mâncăruri tradiționale sau rețete inedite întreaga lume! Nu e nevoie să folosești ulei, fiindcă legumele și carnea nu se lipesc deloc! Și cu siguranță nu vei face mult fum, iar alimentele își vor păstra proprietățile nutritive.
Uită de vechile tigăi și dotează-ți urgent bucătăria cu un produs oferit de Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu!
REȚETE VECHI DE 100 DE ANI! Secretul celui mai bun GULAȘ dezvăluit de o săsoiacă destoinică, un adevărat CHEF la ea în b... Cea mai bună colivă din lumea e cea moldovenească! Am aflat care este secretul acestei rețete!...