Ți-e poftă de ceva cu adevărat gustos și extrem de simplu și rapid de făcut? Atunci încearcă o rețetă de cascaval pane delicios!
Ai nevoie de:
- cașcaval
- făină
- pesmet
- ouă
Cum se face?
Dacă vrei să obții niște cașcaval pane delicios și extrem de crocant, atunci încearcă rețeta noastră. Taie cașcavalul în bucăți pătrate sau dreptunghiulare de 1-1,5 cm grosime. Dă bine prin făină, apoi prin ou, apoi prin pesmet, iar ou, iar pesmet. Apoi pune la prăjit până se rumenește.
Poftă bună!
Nu uita! Pe 13 februarie începe cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”! Urmărește emisiunea de la ora 20:30, pe Antena 1, ca să vezi ce bătălie de proporții se pregătește!
Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum să faci OCHIURI ROMÂNEȘTI! Cum faci ouă ochiuri fără ulei, cu un... Ăsta e cel mai BUN DOBOŞ! Tortul copilăriei, transformat într-o prăjitură demenţială. Ciocolata şi untul sunt vedetele...