Ingrediente
- 300 g biscuiți digestivi
- 125 g unt
- 50 ml lapte
- 400 g brânză cremoasă de vaci
- 200 g smântână
- 200 g frișcă
- 150 g zahăr
- 250 g capșuni
- un praf sare
Mod de preparare
Dacă este plin sezon de căpșuni, nu mai stați, profitați și preparați această rețetă delicioasă și fără coacere.
Biscuiții se trec prin robot, apoi se adaugă peste ei untul topit și amestecat cu laptele fierbinte.
Se omogenizează compoziția și se tapetează cu ea, baza unei forme de copt cu pereți detașabili apoi se dă la rece.
Căpșunile se pun pe foc împreună cu zahărul și se fierb 5-10 minute, apoi se trec prin sită.
Se păstrează câteva și pentru decor.
Gelatina se hidratează în puțină apă.
Brânza se amestecă cu smântâna și cu frișca bătută, apoi se adaugă toppingul de căpșuni și gelatina topită la bain marie.
Se întinde imediat compoziția peste stratul de biscuiți și se dă la rece, cel putin 30 de minute.
Se decorează cu căpșuni și se servește cu poftă.
"Taci şi înghite", reţeta care a cucerit mii de români! Se face extrem de uşor, rapid, iar gustul e senzaționa... Vulcani de cartofi savuroși, din cuptor gata scoși! Se fac imediat, cu doar trei ingrediente! Vei înnebuni de plăcere!...