Ingrediente
- 220 gr ciocolata neagra
- 2 oua
- 60 gr unt
- 80 gr zahar
- 220 gr faina
- 1 lingurita praf copt
- esenta rom
- zahar alb tos si pudra
Mod de preparare
Cele mai decandente fursecuri cu ciocolata!
Te topesti de placere!
Se topeste ciocolata alaturi de unt.
Se mixeaza ouale spuma, cu zaharul, apoi se adauga ciocolata temperata. Dupa omogenizare, se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se adauga esenta de rom. Compozitia rezultata se pune in frigider timp de 2 ore.
Se pregateste o tava de copt. Din compozitia rezultata, cu ajutorul unei lingurite se ia din aluat si se formeaza bilute care se tavalesc intai in zahar tos, apoi in zahar pudra si se asaza in tava de copt.
Se pun la copt, in cuptorul preincalzit, timp de 10-12 minute, apoi se scot din cuptor si se lasa la temperat direct in tava.
Sa va fie de folos!
Cea mai simplă și rapidă rețetă de wafe... Croissant rapid...