Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Cremă de urzici cu biscuite de parmezan

 

Cremă de urzici cu biscuite de parmezan, o rețetă gustoasă, cu iz de copilărie.

Ingrediente pentru rețeta Cremă de urzici cu biscuite de parmezan


  • 1 kg urzici
  • 1 praz
  • 1 țelină 
  • 1 morcov
  • 200 ml smântână lichidă grasă
  • 250 gr unt cu 82% grăsime
  • 20 gr sare
  • mentă
  • 10 gr piper
  • 10 ouă de prepeliță
  • 100 gr parmezan
  • 200 gr făină
  • 50 gr sare de mare grunjoasă
  • 500 gr piept de porc feliat
  • flori comestibile
  • 500 ml ulei de floarea soarelui

Mod de preparare pentru rețeta Cremă de urzici cu biscuite de parmezan

Urzicile se curăță și se opăresc în apă clocotită cu puțină sare.

Prazul, țelina și morcovul, se pun în tigaie la călit cu unt.

Când sunt fierte, se adaugă urzicile la călit, peste legume.

Se trec toate prin blender și se adaugă zeamă de la urzici, mentă și smântână lichidă, până obținem o textură cremoasă.

Separat, se pregătesc biscuiții din parmezan, făină, unt și smântână lichidă.

Într-un ceaun se pune pieptul de porc tăiat în bucăți mici și se fac jumări, iar într-o tigaie se fac ochiuri din ouăle de prepeliță.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI