Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Cum se face cea mai bună rețetă de legume la cuptor! Tai, amesteci și minunea e gata imediat

 
+2 click pentru
galerie

Nimic nu se compara cu o porție delicioasă de legume făcute la cuptor,  ce merge de minune ca garnitura la orice tip de carne. 

Desigur, preparatul este atât de bun încât îl poți mânca și gol, fără carne sau altceva. 


Pentru a pregăti această rețetă de legume la cuptor vei avea nevoie de  câteva ingrediente:

  • Două vinete 
  • Doi dovlecei
  • Doi ardei capia
  • O mână de roșii cherry
  • 3-4 cepe
  • usturoi
  • Ulei
  • Condimente 

Cum se pregătește rețete de legume la cuptor, coapte repede și cu o aromă delicioasă? Simplu. Se iau legumele și se taie în forma dorită, apoi se pun într-un vas (la mixul menționat mai sus se pot pot pune și cartofi, bucăți de sfeclă roșie, broccoli sau chiar conopidă).

Se rade usturoi după gust și apoi se toarnă câteva linguri generoase de ulei în vasul cu legume. Se presară condimente (sare, piper, busuioc, oregano) și apoi se amestecă totul până se uniformizează. 

Se folosește o tavă întinsă și cu hârtie de copt pentru legume. Se pun bucățile înăuntru și se lasă la făcut la foc mic, în cuptor. Legumele sunt gata atunci când sunt coapte bine, pe alocuri chiar crocante! Poți servi ca garnitură la carne sau pește sau poți mânca legumele simple sau cu orez basmati.

Poftă bună!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE