Căutare Live

Frigărui delicioase făcute la tigaia grill! Cum poți obține gustul savuros de grătar adevărat, chiar la tine acasă!

Dacă ți-e poftă de o porție delicioasă de frigărui cu legume află că nu trebuie să mergi la restaurant și nici să pui cărbunii la încins în curte, căci gustul delicios de grătar poate fi obținut dacă afli secretul folosit de bucătarii pricepuți!

Cea mai bună rețetă de frigărui

O porție delicioasă de frigărui nu necesită multe ingrediente, iar rezultatul este spectaculos. În plus, poți servi totul cu garnitură de cartori prăjiți sau copți, cu orez, cu sos de barbeque, sos de usturoi sau orice altă combinație preferi!

Pentru a pregăti o porție delicioasă de frigărui de pui cu legume ai nevoie de:


  • piept de pui
  • ceapă albă sau roșie
  • ardei roșu
  • sare și piper
  • condiment de grătar
  • alte legume, după gust (dovlecei, roșii etc)
  • bețe de frigărui

Cum se face cea mai bună rețetă de frigărui de pui cu legume din lume?

Începem prin a tăia pieptul de pui în cuburi oarecum de formă pătrată și la fel procedăm și cu ardeiul. Ceapa, în schimb, o tăiem în sferturi. Practic, legumele alese trebuie tăiate într-o dimensiune potrivită pentru bețele de frigărui.

Punem carne alternativ cu legume pe bețele de lemn, speciale pentru frigărui.

Frigărui delicioase făcute la tigaia grill! Cum poți obține gustul savuros de grătar adevărat, chiar la tine acasă!

Cea mai bună rețetă de frigărui

Cea mai bună rețetă de frigărui

Punem o tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan la încins și așezăm încet frigăruile noastre. Din când în când le mai întoarcem pe cealaltă parte și presărăm sare, piper și condimente pentru grătar, după gust.

Când am obținut textura și gradul dorit de rumenire dăm tigaia deoparte de pe foc și pregătim garnitura cu care vrem să servim frigăruile. Marele avantaj al acestei rețete este că merge de minune cu salată, cu cartofi prăjiți sau pur și simplu cu un sos delicios de usturoi!

Pentru a pregăti această rețetă am ales să folosim o tigaie din gama Regis Stone, căci are un triplu strat special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă și previne lipirea alimentelor. Nu a fost necesar să folosim ulei, motiv pentru care bucățile noastre de frigărui s-au gătit în sucul propriu, păstrându-și substanțele nutritive. În plus, ingredientele și-au păstrat culoarea vie, preparatul final arătând de-a dreptul delicios!

Tigăile din gama Regis Stone au baza din oțel inoxidabil, lucru ce permite distribuirea uniformă a căldurii. Scapi astfel de grija amestecatului, iar urmele de arsură sau fumul vor deveni doar o amintire neplăcută din bucătărie. Nu mai trebuie să dai banii pe tot felul de soluții de degresat sau de șters urmele de arsură, căci tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan te scapă de orice grijă! Faci fripura sau legumele dorite și, la final, acestea alnecă efectiv în farfurie, fără să se fi prins deloc!

Rețete pentru masa de Crăciun. Rețetă de Ruladă din fleică de porc... Cum preparăm jumări de porc și ce ingredient se pune în untură pentru un plus de gust!...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x