Vrei să încerci o rețetă cu adevărat gustoasă și savuroasă? Atunci îți propunem să faci o rețetă simplă de frittata, o mâncare italienească extrem de savuroasă!
Ingrediente
- Cașcaval
- Ouă
- Cartofi fierți
- Ceapă
Mod de preparare
Toacă în cuburi cartofii fierți și ceapa cât mai mărunt și pune totul într-o tigaie înaltă, unde ai pus ulei cât să acoperi baza. Amestecă și ai grijă să se rumenească bine. Adaugă sare și piper, apoi pune cinci-șase ouă bătute. Ideea este să acoperi cartofii cu ouăle bătute. Lasă să se facă, apoi adaugă cașcavalul ras. Când acesta e topit (poți folosi capacul tigăii), taie preparatul în bucăți generoase.
Desigur, poți adăuga și pătrunjel, ardei sau ce îți mai place ție.
Poftă bună!
Panna Cotta cu căpșuni, deliciu de sezon, simplu și rapid de preparat... Papanași în doi pași, cel mai iubit desert tradițional...