Căutare Live

Mai sunt mai puțin de două săptămâni din Postul Paștelui! Cum prepari cea mai bună maioneză de post

Mai sunt mai puțin de  două săptămâni din Postul Paștelui! Da, e posibil să ai tot felul de pofte „de dulce”, cum ar fi să îți dorești o porție de cartofi prăjiți cu maioneză. Nu, nu ai nevoie de ouă și nu trebuie să te înfrupți!

Mai sunt mai puțin de două săptămâni din Postul Paștelui! Da, e posibil să ai tot felul de pofte „de dulce”, cum ar fi să îți dorești o porție de cartofi prăjiți cu maioneză. Nu, nu ai nevoie de ouă și nu trebuie să te înfrupți!

Iată cum prepari cea mai bună maioneză de post:

Ai nevoie de:
1/2 avocado copt,

1 linguriţă muştar,

zeamă de la 1/2 lămâie,

3 linguri ulei,

sare după gust.

Mod de preparare:
Cu ajutorul unei linguriţe se scoate pulpa de avocado apoi se mărunţeşte cu ajutorul unei furculiţe. Într-un blender se adaugă: pulpă de avocado zdrobită, muştar, ulei şi zeamă de lămâie. Se mixează câteva minute până obţinem o pastă fină şi densă. Se adaugă sare după gust .
Sosul obţinut se serveşte rece alături de cartofi aurii.

Pizza cu rulouri delicioase de brânză, un deliciu gata în doar zece minute! Vei cere felie după felie!... Clătite umplute cu banane, la cuptor, cel mai simplu și delicios desert din lume! Rețeta e gata în 20 de minute!...
Ultimele știri