Antena Căutare

Muşchiuleţ de porc în sos de zmeură şi Disaronno

Se fasonează carnea după care se asezonează şi condimentează urmând să se rumeneasca la tigaie, apoi se transfera la cuptor, la o temperatură de 200 grade Celsius timp de 12-15 minute.

Ingrediente

  • 1 kg -muschiuleţ de porc
  • 250 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 50 gr rozmarin
  • 250 gr. zmeura
  • 250 ml disarono
  • 30 gr. menta
  • 50 ml. smântână lichida de gătit
  • 250 gr roşii cherry
  • 4 căpăţâni usturoi
  • 4 frunze de banană
  • vin pinoit noir

Mod de preparare

1. Se fasonează carnea după care se asezonează şi condimentează urmând să se rumeneasca la tigaie, apoi se transfera la cuptor, la o temperatură de 200 grade Celsius timp de 12-15 minute.

Articolul continuă după reclamă

2. Se prepara sosul. Se incalzeste disarono până la fierbere după care se infuzeaza cu mentă timp de 20 de minute, se pune zmeura cu disarono infuzat la fiert şi se amestecă până capata o consistenţă cremoasă şi densă. Se strecoară de seminţe şi se ţine la cald.

3. Se monteaza preparatul.

Tiramisu cu nuca si crema cu mac si amaretto in doua straturi... Piept de curcan umplut\piure de păstârnac cu cartofi dulci, curcuma şi nucşoară...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x