Ingrediente
- 1 kg -muschiuleţ de porc
- 250 ml ulei
- sare
- piper
- 50 gr rozmarin
- 250 gr. zmeura
- 250 ml disarono
- 30 gr. menta
- 50 ml. smântână lichida de gătit
- 250 gr roşii cherry
- 4 căpăţâni usturoi
- 4 frunze de banană
- vin pinoit noir
Mod de preparare
1. Se fasonează carnea după care se asezonează şi condimentează urmând să se rumeneasca la tigaie, apoi se transfera la cuptor, la o temperatură de 200 grade Celsius timp de 12-15 minute.
2. Se prepara sosul. Se incalzeste disarono până la fierbere după care se infuzeaza cu mentă timp de 20 de minute, se pune zmeura cu disarono infuzat la fiert şi se amestecă până capata o consistenţă cremoasă şi densă. Se strecoară de seminţe şi se ţine la cald.
3. Se monteaza preparatul.
Tiramisu cu nuca si crema cu mac si amaretto in doua straturi... Piept de curcan umplut\piure de păstârnac cu cartofi dulci, curcuma şi nucşoară...