Ingrediente
- 1 pachet aluat de foietaj
- 500 g mere
- 50 g zahăr
- scorțișoară
- 1 ou
- fulgi de migdale
Mod de preparare
Dacă ești în pană de idei și vrei un desert rapid și de senzație, rețeta aceasta este ceea ce-ți trebuie. Se prepară ușor și cu ingrediente puține.
Întindeți aluatul de foietaj si decupați-l în pătrate.
Feliați merele, presărați zahăr peste ele și scorțișoară și asezați feliile la câte unul din capetele pătrățelelor de foietaj.
Ungeți colțurile aluatului cu ou bătut și pliați-le sub formă triunghiulară, lipind colțurile bine.
Ungeți pachețelele astfel formate cu ou, presărați fulgi de migdale și dați-le la cuptor pentru 25-30 de minute.
Simplu de preparat și de efect!
Paste cu ton, numai pentru domn! O rețetă simplă și gustoasă, gata imediat!... Copanele crispy homemade...