Aveți poftă de paste, dar vreți o rețetă mai specială, decât una clasică?
Spaghettoni cu sos de avocado de încercați, sigur rețeta o repetați!
Ingrediente
- 400 gr spaghettoni
- 4 fructe avocado
- 1 lămâie
- ulei de măsline
- 250 gr roșii cherry
- 1 conservă de porumb dulce
- 50 gr alune caju
- 50 gr fistic
- sare
Mod de preparare paste spaghettoni cu sos de avocado
Roșiile se spală, apoi se trag scurt la tigaie, în puțin ulei de măsline și un praf de sare.
Fructele de avocado se curăță, se pasează cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie ca să nu oxideze.
Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Alunele caju se macină fin.
Pastele se amestecă ușor cu pasta de avocado, roșiile cherry, porumbul, alunele caju măcinate fin, și se garnisește totul cu fistic tocat grosier.
Ușor de pregatit și delicios, acest preparat, care chiar merită încercat!
Să vă fie de folos!