Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Risotto cu ciuperci și spanac

 

Când ești în pană de idei și vrei un preparat simplu și rapid, rețeta de Risotto cu ciuperci și spanac sigur te va inspira!


Ingrediente pentru Risotto cu ciuperci și spanac

  • 250 g mix de ciuperci
  • 1 kg orez risotto
  • 200 g parmezan
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • Sare
  • Piper
  • 4 cepe eșalote
  • Cimbru
  • Foi de dafin
  • 200 ml vin alb
  • Ulei de măsline
  • 200 g rucola
  • 4 cuburi stock de legume
  • 250 g baby spanac

Mod de preparare Risotto cu ciuperci și spanac

Se călesc ciupercile împreună cu ceapa verde, în ulei de măsline și se asezonează cu sare și piper.

Se călește ceapa eșalotă, tocată în cuburi până devine aurie, apoi se adaugă orezul și vinul alb.

Se adaugă cimbru și foi de dafin.

După ce vinul alb scade, se adaugă stockul de legume, iar la final ciupercile, ceapa verde și parmezanul.

Se servește deliciosul risotto cu ciuperci alături de o salată preparată din rucola cu baby spanac.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE