Dacă vrei să încerci o mâncare cu adevărat gustoasă și rapid de făcut, atunci sambusa este perfectă pentru tine!
Ai nevoie de:
- foi de plăcintă
- mix mexican de legume (congelate)
- piept de pui
- sare, piper, curry
- ceapă
Cum se face?
Se toacă ceapa în rondele cât mai subțiri și se călește în puțin ulei, apoi se opune într-un vas. Pieptul de pui se toacă mărunt și se rumenește frumos, iar la final presărăm sare, piper și curry, după gust. Amestecăm cu ceapa. Mixul mexican de legume se fierbe în apă și se amestecă bine de pieptul rumenit și cu ceapa.
Foile de plăcintă se taie în sferturi, obținându-se niște dreptunghiuri. Se pune compoziție în mijloc, apoi se împăturește pe diagonală, ca să se obțină niște triunghiuri. Ca foaia să nu se rupă o poți tampona cu puțină apă. Se pune totul la prăjit până se rumenește.
Poftă bună!
Tartar de somon cu creveți tiger... Banana split, desertul care te va duce în al nouălea cer! În câteva minute ai o minune delicioasă!...