Îți place să mănânci kebab, dar nu ai încredere să-l cumperi? Încearcă o rețetă simplă și rapidă de la Chef Cătălin Scărlătescu.
Ingrediente
Carne tocată ( 70% carne de vită , 30% carne de oaie , nu foarte slabă, să vezi și puțină grăsime prin ea)
ulei de masline
usturoi
ardei iute
foarte mult pătrunjel
pâine
sare și piper zdrobit.
Mod de preparare
Chef Cătălin Scărlătescu propune o rețetă inedită, arătând cum se prepară un alt fel de kebab.
Dacă cumva amestecul este foarte fad adaugi apa minerală carbogazoasă (adică cu bule), pătrunjelul doar frunzele. Toată nebunia asta de gusturi se amestecă foarte bine.
Toată compoziția trebuie să stea în frigider peste noapte (acoperită cu folie de plastic).
Recomandat este să dați cărnii o formă de chiftea.
Prepară un CHEESECAKE delicios în câteva minute, FĂRĂ COACERE!... Simplu și RAPID! Prepară aluatul de pizza PERFECT din numai 2 INGREDIENTE!...