- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Dacă până acum le serveaţi doar în restaurante, ei bine, trebuie să ştiţi că le puteţi prepara foarte simplu acasă!
Ingrediente pentru rețeta de bulete de cașcaval:
- 2 felii şuncă
Articolul continuă după reclamă
- 300 g caşcaval ras
- 3 albuşuri
- 4 linguri făină
- 4-5 linguri pesmet fin
- ulei pentru prăjit
- piper
Mod de preparare pentru rețeta de bulete de cașcaval:
1. Se taie bucăţi foarte mici şunca, iar albuşurile se bat spumă, până aproape să semene cu bezeaua.
2. Apoi, spuma de albuş se amestecă uşor cu făina, şunca, caşcavalul ras şi piperul.
3. Cu mâna umedă se modelează buletele, care se trec prin pesmet şi se pun la prăjit în baie de ulei încins.
4. Se întorc pentru a se prăji uniform. După ce s-au rumenit, se scot pe şerveţele absorbante de bucătărie. Se servesc atât calde, cât şi reci, ca aperitiv.
Macarons...
Așa se face simplu și rapid cel mai gustos sandviș cu ou! Înnebunești de plăcere!...