Antena Căutare

A fost stewardesă, are o firmă de pompe funebre și știe multe detalii despre Chef Scărlătescu: ”Cred că i-a fost frică”

Raluca Pop are 34 de ani si o firma de ... surprizaaaa ... pompe funebre.

Raluca Pop are 34 de ani si o firma de ... surprizaaaa ... pompe funebre.

9 ani a fost stewardeza cu o gramada de povesti. "Un baietel neinsotit a avut prima lui erectie in avion. Nu intelegea ce se intimpla, nici eu, dar l-am dus la pilot sa-i expice ca de la barbat la baiat :)))". Are umor tipa. Ar vrea sa-si deschida un restaurant micut, de 5-6 mese, pe malul marii, unde sa gateasca ea! Din ris da usor si-n plins, mai ales cind vorbeste despre drama cailor din padurea Letea! A pregatit o reteta de lup de mare cu fenicul.

”Am găsit soluția să nu mai muncesc și să câștig bani. Am fost stewardesă, dar m-am reprofilat. AM venit la preselecție pentru a le face o surpriză celor dragi de acasă ”, a spus Raluca.

Chef Dumitrescu concluzionează: ”Este o romancă emigrată în Franța”. Bontea face misto de Florin: "a lucrat pentru tine, pai, ce faci, ai inceput sa-ti aduci ajutoare?". "Mai ia cu vin ca sa-ti placa", raspunde Dumitrescu. In camera groazei, Raluca este chiar speriata urmarind dialogul. Pentru că peștele este foarte puțin gătit și nu are nici o idee de sare pe el, chef Scărlătescu crede că este ”O femeie din România căsătorită cu un poet francez”. ”Este cineva care a lucrat cu Florin sau pentru Florin”, crede chef Bontea.

Cu toate acestea, a primit câte un cuțit de la chef Dumitrescu și Scărlătescu, dar nu aputut să-l convingă pe chef Bontea.

Ea prepară Seabass cu fenicul pentru a-i impresiona pe cei trei chefi.

Vezi rețeta aici

A fugit din țară, a avut multe meserii, dar bucătăria o are în sânge! Costel servește o ciorbă de sturion și o poveste d... „Turnul Dracula” i-a înfiorat pe chefi! Cum arată preparatul de legendă al lui Dumitru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x