A venit cu un look dur, dar i-a surprins pe jurați când le-a povestit cu ce se ocupă în viața de zi cu zi. Ce meserie are concurenta

În ediția a doua din sezonul 8 „Chefi la cuțite” o concurentă a reușit să-I surprindă pe cei trei jurați ai emisiunii cu un look deosebit, complet ieșit din comun.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Odată ajunsă în fața lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, Ana Lupăiescu a mărturisit faptul că și-a dat seama de-a lungul timpului că oamenii o privesc ca și când este altfel decât ceilalți și astfel au înțeles toți că totul se datorează creativității sale, care iese din comun.

citește și: Ce au ales chefii să gătească pentru a câștiga a doua amuletă a sezonului. Preparatele lor, care mai de care mai speciale

„Până să vină fetițele brodam rochii de mireasă și de ocazie. Având diplomă de confectioner m-am gândit să mă angajez într-o casă de modă. Am cunoscut o doamnă deosebită care a descoperit această latură a mea de-a crea lucruri mai unicat, mai caudate. M-am angajat la o casă de modă apoi și am ajuns să brodez rochițe de lux, unicat”, a mărturisit concurenta.

A venit cu un look dur, dar i-a surprins pe jurați când le-a povestit cu ce se ocupă în viața de zi cu zi. Ce meserie are concurenta

Ana Lupăiescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Ana Lupăiescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Pasiunea pentru gătit a făcut-o să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că se pricepe la fel de bine la gătit precum la brodat haine de lux. Surprinși de această „anti Barbie” care migălește adevărate minunății vestimentare, jurații i-au ascultat cu mult interes povestea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să descoperi mai multe despre concurenta care i-a uimit pe cei trei jurați.

Ultimele știri