Antena Căutare

Alin Voinea, eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, mustrare dură pentru concurent! „Ai lăsat echipa cu izmenele în vine!”

Alin Voinea a părăsit competiția, după cea de-a treia confruntare a sezonului șapte „Chefi la cuţite”. Chef Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu patru oameni în echipă și l-a mustrat dur pe concurentul eliminat.

Alin Voinea, eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, mustrare dură pentru concurent! „Ai lăsat echipa cu izmenele în vine!” Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu.

„E o dezamăgire maximă! Îmi vine să îl strâng de gât! Nu poți să îmi dai, după doi-trei ani de bucătărie, carne de porc în sânge! Mi-a venit să urlu de nervi!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alin Voinea, eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, mustrare dură pentru concurent! „Ai lăsat echipa cu izmenele în vine!”

Chef Cătălin Scărlătescu l-a mustrat pe Alin Voinea, după ce concurentul a fost eliminat.

Concurentul, însă, a spus că nu îi pare rău, deoarece a făcut atât cât a putut. A recunoscut că regretă că l-a dezamăgit pe chef Cătălin Scărlătescu.

„Aia este! Acum chiar nu-mi pare rău! Atât am putut, atât am făcut! Sunt dezamăgit pentru că l-am dezamăgit pe Scărlătescu. Poate aș fi putut să fac mult mai mult!”, a spus Alin Voinea.

De cealaltă parte, chef Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat de rezultat. „Sunt foarte mândru de ei că au supraviețuit!”, a spus el.

Ha ha! Amalia Bellantoni și-a sabotat subtil adversarii și a pedepsit-o Dumnezeu pe loc, la „Chefi la cuțite”? A curs sâ... Tensiuni imense și răbufniri uluitoare la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, negru de supărare! Ceartă cu Sorin Bon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x