Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Alin Voinea, eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, mustrare dură pentru concurent! „Ai lăsat echipa cu izmenele în vine!”

Alin Voinea a părăsit competiția, după cea de-a treia confruntare a sezonului șapte „Chefi la cuţite”. Chef Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu patru oameni în echipă și l-a mustrat dur pe concurentul eliminat.

Chef Cătălin Scărlătescu.

„E o dezamăgire maximă! Îmi vine să îl strâng de gât! Nu poți să îmi dai, după doi-trei ani de bucătărie, carne de porc în sânge! Mi-a venit să urlu de nervi!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Nu poți să pleci în halul acesta de urât! Ai plecat exact când nu trebuia să pleci, ai lăsat echipa exact cu izmenele în vine! Cum ai putut să-mi faci treaba asta? Treziți-vă! Mai sunt patru probe și eu pot să mă duc deja să-mi iau liber! Mai vin și eu în finală să țin băieții de vorbă, să le fac o cafeluță...”, i-a transmis el lui Alin Voinea.

Concurentul, însă, a spus că nu îi pare rău, deoarece a făcut atât cât a putut. A recunoscut că regretă că l-a dezamăgit pe chef Cătălin Scărlătescu.

„Aia este! Acum chiar nu-mi pare rău! Atât am putut, atât am făcut! Sunt dezamăgit pentru că l-am dezamăgit pe Scărlătescu. Poate aș fi putut să fac mult mai mult!”, a spus Alin Voinea.

De cealaltă parte, chef Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat de rezultat. „Sunt foarte mândru de ei că au supraviețuit!”, a spus el.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube