Antena Căutare

Amuleta 18 de la „Chefi la cuțite” este extrem de periculoasă! Ce bonus aduce: „E amuleta naibii”

Zâmbetele de pe chipul celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite” au dispărut rapid atunci când Gina Pistol a anunțat care este bonusul adus de amuleta 18, dar și ce trebuie să gătească pentru această probă.

Amuleta 18 de la „Chefi la cuțite” este extrem de periculoasă! Ce bonus aduce: „E amuleta naibii” Galerie
Sorin Bontea, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 18 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să gătească calamari. Sarcina nu este una simplă, fiindcă vorbim despre un preparat ce trebuie pregătit cu multă atenție.

Orice greșeală sau minut în plus sau în minus de gătit poate transforma preparatul într-un adevărat dezastru, așa că atenția trebuie să fie la cote maxime.

Ce bonus aduce amuleta 18 de la Chefi la cuțite

„Ai dreptul să blochezi câte un concurent din celelalte două echipe pe jumătate din durata unei probe”, așa sună amuleta 18, pregătită de Gina Pistol pentru această ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

citește și: Carmen Grebenișan și Florin Ristei, dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”! Ce au făcut înainte de emisiune

„E amuleta naibii, fiindcă îți poate opri un om fix atunci când ai mai mare nevoie de el”, a mărturisit Florin Dumitrescu, puțin cam dezarmat de această probă.

citește și: Adrian Gabor a revenit la „Chefi la cuțite”, dar soția nu e foarte fericită! „Iar o să dorm pe canapea”

„Pui ochii pe care e cel mai bun de acolo și îi dai pauză jumătate de oră. Nu e bine? E bine, zic eu. Pe asta trebuie s-o câștig”, a dezvăluit Sorin Bontea, care deja a început să își facă planuri serioase.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Lovitură grea pentru cei trei chefi! Ce trebuie să gătească pentru amuleta 18 de la „Chefi la cuțite”... Sorin Bontea, invidios pe Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat în bucătăria „Chefi la cuțtie”: „E mai mare decât al meu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x