Antena Căutare

Andrei Iliescu este intructor de gătit pentru copii și a decis să vină la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit

Andrei Iliescu este instructor de gătit pentru copii și a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că merită un loc într-una dintre cele trei echipe!

Andrei Iliescu este intructor de gătit pentru copii și a decis să vină la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit Galerie
Andrei Iliescu a participat în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o rețetă specială de carpaccio din pepene cu brânză de capră, perle de măsline și pesto, Andrei Iliescu a sperat că va reuși să „stingă lumina” celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, în sezonul 8!

Cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat cu multă atenție farfuria pregătită de concurentul care a privit totul din culise!

Andrei Iliescu i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite cu dezvăluirile sale

Apoi, ușile s-au deschis și Andrei Iliescu a ajuns în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a dezvăluit faptul că abia acum, după șase-șapte ani, a avut curajul să participe la show!

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

Concurentul a povestit mai multe despre pasiunea sa pentru gătit, dar și despre cum este să fii instructor de cooking pentru copii.

citește și: Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”

A urmat un dialog extrem de interesant între Andrei Iliescu și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. La final, concurentul a primit două cuțite pentru rețeta pregătită și șansa de-a merge în următoarea etapa din competiția „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Pețitoarea lui Scărlătescu s-a întors la „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Ioana Maria Rusu: „Chiar merit”... Vrăjitoarea Șerban Miliarda, expertă în cărțile de tarot, a gătit ceva special pentru jurații „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x