Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Dramă în echipa albastră! Chef Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent! Andrei Tănasă a fost eliminat de la „Chefi la cuţite”! „E o greșeală mult prea mare!”

Chef Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent! Andrei Tănasă a fost eliminat de la „Chefi la cuţite”, după proba individuală, din cauza unei decizii greșite.

Andrei Tănasă a fost eliminat de la „Chefi la cuţite”.

Andrei Tănasă și Irina Onescu au ultimii doi concurenți care au așteptat cu sufletul la gură să afle care dintre ei se poate întoarce în echipă și care trebuie să plece acasă.

„Nu cred așa ceva!”, a reacționat Irina Onescu, „primărița”, din echipa verde, când s-a văzut salvată.

„Cum, mă, salată de paste? Ești nebun? Salată de paste cu zahăr? Dacă mesteci iaurtul cu miere, îl duci într-o zonă de desert. Dacă mai pui și creveți… n-ai cum! E o greșeală mult prea mare! Te-ai aruncat fix în cap! Chiar îmi pare rău!”, a reacționat chef Florin Dumitrescu.

„Dacă vă mai văd că stați fiecare cu capul în tigaia lui, eu personal vă dau afară!”, i-a certat cchef Florin Dumitrescu pe restul concurenților din echipa lui.

De altfel, în echipa albastră s-au vărsat lacrimi. Gina Gheorghe nu a putut suporta dezamăgirea și a plâns când a aflat că Andrei Tănasă a fost eliminat de la „Chefi la cuţite”.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro