Antena Căutare

Apariţie de infarct! Bad Angie, sexy dansatoarea de la "CHEFI LA CUŢITE", se teme pentru viața ei: "M-a umilit, m-a jignit..."

Bad Angie vorbește despre dezamăgirile din dragoste. Vedeta vorbește despre fostul iubit și motivele pentru care a pus capăt relației.

Bad Angie vorbește despre dezamăgirile din dragoste. Vedeta vorbește despre fostul iubit și motivele pentru care a pus capăt relației.

"Acum sunt foarte liniştită şi pozitivă. Am învăţat să trec peste orice, viaţa este mult prea frumoasă ca să mă las doborâtă. Mă doare sufletul atunci când sunt dezamăgită. M-am despărţit de iubitul meu în urmă cu două zile, trebuia să se gândească la comportamentul lui. M-a umilit, m-a jignit, m-a subestimat... Iar eu peste aşa ceva nu pot să trec"", povesteşte Angi. Interviul complet, în materialul de mai sus!

Secretul a fost dezvăluit! Cum îl cucerești imediat pe Chef Cătălin Scărlătescu! (VIDEO)... Cătălin Scărlătescu, companie selectă de Ziua Îndrăgostiţilor! Cu cine a ales vestitul chef să-și petreacă ziua iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x