Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Apariție de senzație pe platoul de la "Chefi la cuțite": "Mie îmi place să defilez, să fiu eu cea mai frumoasă"

 

Noul sezon "Chefi la cuțite" a  început în forță! Prima echipă participantă a cucerit din prima cei trei chefi: "Mie îmi place să defilez, să fiu eu cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă"

Angie Gherasim, Karina și familia Marin vor forma o echipă de excepție! La doar 5 ani, Karina este deja un model căutat în lume modei internaționale. Micuța este cea care își dorește această carieră, iar mama sa o susține

Angie a fost plecată în Coreea împreună cu fostul soț, având deja o cultură culinară coreeană formată. Micuța sa este cea care îi va da undă verde pentru a trimite preparatul gătit mai departe, la chefi.

Karina este foarte entuziasmată să îl cunoască pe Bontea și mărturisește că nu are nicio emoție: "O să câștigăm"

Chefii au identificat felul de mâncare (Bibimbap), iar emoțiile sunt la intensitate maximă! Oare vor câștiga cele 4 fete frumoase?

Micuța Karina și-a făcut apariția într-o ipostază incendiară! Fetița a salutat chefii în limba coreeană, moment care i-a topit pe cei 3 chefi.

După o asemenea prestație, Karina a primit o invitație irezistibilă! Să facă poze cu Chef Sorin Bontea, invitație pe care a acceptat-o imediat!

Chefii au fost impresionați de acest fel de mâncare corean, așa că echipa Karinei a primit votul chefilor pentru a merge mai departe!

Urmărește momentul video de excepție:


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI