Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Bootcamp-ul începe cu o mare dilemă: "Canapele" în bucătărie? După prima probă, jumătate din concurenți pleacă acasă

 

S-a gătit, s-a degustat, s-a jurizat! Lupta celor ce au obținut minimum două cuțite în prima etapă a show-ului continuă în Bootcamp. 

Rândurile încep să se strângă, căci din sute de concurenți înscriși în sezonul de poveste, doar cei mai talentați 120, cei mai dornici să demonstreze că au ceea ce trebuie pentru a condimenta competiția, intră în Bootcamp.

Tehnica de gătit, inventivitatea, dar și rapiditatea bucătarilor vor fi testate dur, însă doar cei mai talentați dintre aceștia vor trece  într-una dintre cele trei echipe coordonate de jurați.

Din toți cei 120 concurenți, la finalul primei probe de testare, au rămas aproape jumătate, adică 60.

Așadar, prima probă a Bootcampului i-a pus la grea încercare pe cei 120: "Canape", adică? Chefii vor de la concurenți acele "startere" care se servesc la începutul oricărui eveniment cu fast. Acele "mini-bruschete" care se mănâncă dintr-o singură înghițitură. Suficient de clar? Pentru unii da, pentru alții nu...

La încheierea ultimei probe de Bootcamp, numai 18 dintre ei vor intra în faza de battle-uri.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE