Antena Căutare

Bootcamp-ul începe cu o mare dilemă: "Canapele" în bucătărie? După prima probă, jumătate din concurenți pleacă acasă

S-a gătit, s-a degustat, s-a jurizat! Lupta celor ce au obținut minimum două cuțite în prima etapă a show-ului continuă în Bootcamp. 

S-a gătit, s-a degustat, s-a jurizat! Lupta celor ce au obținut minimum două cuțite în prima etapă a show-ului continuă în Bootcamp.

Rândurile încep să se strângă, căci din sute de concurenți înscriși în sezonul de poveste, doar cei mai talentați 120, cei mai dornici să demonstreze că au ceea ce trebuie pentru a condimenta competiția, intră în Bootcamp.

Tehnica de gătit, inventivitatea, dar și rapiditatea bucătarilor vor fi testate dur, însă doar cei mai talentați dintre aceștia vor trece într-una dintre cele trei echipe coordonate de jurați.

Din toți cei 120 concurenți, la finalul primei probe de testare, au rămas aproape jumătate, adică 60.

Așadar, prima probă a Bootcampului i-a pus la grea încercare pe cei 120: "Canape", adică? Chefii vor de la concurenți acele "startere" care se servesc la începutul oricărui eveniment cu fast. Acele "mini-bruschete" care se mănâncă dintr-o singură înghițitură. Suficient de clar? Pentru unii da, pentru alții nu...

La încheierea ultimei probe de Bootcamp, numai 18 dintre ei vor intra în faza de battle-uri.

Jurații Chefi la Cuțite, invitați să urce pe catwalk. ”La chiloți, dacă se poate!” Ianna, Vasilică Ceterașul și Sonia Tr... Andrei și Irina Strătilă, nevăzătorii din bucătăria Chefi la Cuțite, impresionează din nou. Scărlătescu: "În fața l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x