Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Chefi la cuțite, sezonul 8! Încep preselecțiile și românii pasionați de gătit sunt așteptați la casting!

Veste bună pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! A fost un sezon 7 de poveste, în care câștigător a fost desemnat Alexandru Comerzan. Totuși, publicul se întreabă când îi putem revedea pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu din nou în acțiune! Preselecțiile pentru sezonul 8 încep în curând, iar pasionații de bucătărie se pot prezenta la casting!

Când are loc castingul pentru sezonul 8 Chefi la cuțite

Am râs, am plâns și am urmărit cu sufletul la gură sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, care ne-a adus nu doar povești incredibile de viață sau concurenți „delicioși”, ci și rețete ce au impresionat juriul de fiecare dată.

Se dă startul la casting pentru sezonul 8 Chefi la cuțite! Nu mai e mult și românii care doresc să intre în cel mai tare concurs culinar al momentului se pot prezenta la preselecțiile ce vor avea loc în marile orașe din România.

Sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite va începe să fie filmat după aceste preselecții, așa că nu este exclus să ne revedem curând cu cei trei chefi!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Iată mai jos datele preselecțiilor, pentru cei care doresc să se prezinte la casting:

  • 9 februarie – Iași
  • 14 februarie – Timișoara
  • 16 februarie – Cluj
  • 22 și 23 februarie – București

Uneori, nu doar talentul culinar te poate ajuta să treci cu bine peste fiecare battle culinar, ci și ambiția și dorința de-a reuși.

De acest lucru ne-am convins și în sezonul 7, atunci când concurenți ce nu erau bucătari de meserie au reușit să ajungă extrem de aproape de marea finală!

Vino și tu la casting pentru a demonstra că ai tot ceea ce îți trebuie pentru a pregăti farfurii spectaculoase, cu care să-i impresionezi pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

Urmărește pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite pentru mai multe informații legate de preselecțiile pentru sezonul 8!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro